Siirry sisältöön
🏳️‍🌈

mun tavoitteena on päästä ens syksynä englanninkieliseen lukioon (ja mä varmaan pääsenkin). mä oon muunsukupuolinen, mutta mä näytän tytöltä. mä käytän myös they/them pronomineja. mä just tajusin, että jos mä meen sinne englanninkieliseen kouluun, mun pitää kertoo kaikille että mä käytän they/them. mä en haluu että musta käytetään she/her. nyt mä aloin hirveesti jännittämään sitä lukiota.
entä jos mua aletaan kiusaamaan tän takii? entä jos ihmiset ei suostu käyttämään they/them?

Alieni

hmmm, ajattelin että voisit kenties käyttää jotakin Esim. pinssiä jossa lukee pronominisi, niin ei jokaiselle tarvitse erikseen sanoa. kiusaamis asiaan en osaa oikein vastata, pahoittelut. mutta ehkä kannattaa hakeutua hyväksyvien ihmisten seuraan, uskon että siitä saa jonkinlaista apua 😉

rainbow

Älä huoli!
Eiköhän ne ymmärrä! Ja jos ei ymmärtäisi niin se on niitten oma häpee!!
Oot arvokas ja ihmisten pitää kunnioittaa sua!
Tsemppii!<3

13v tyttö🙃

Hei! On ikävää että pelkäät että sua tullaan kiusaamaan😕 Mun mielestä on vaan ihanaa että uskaltaa olla ama itsensä ja pitää arvoistaan/mielipiteistään kiinni. Sun pitää vaan pitää arvoistas kiinni ja kylkee ylpeenä pää pystyssä eikä jännittää tota! Englanninkielen pronominit on niin pieni asia eli sen takia ei kannata jättää menemättä siihen lukioon johon haluaa!<3 pusi pusi<3 toivotgavasti autto ees vähä.

🖤💕

En osaa oikeen sanoo🤔 Varmaan ne nyt kuitenkin ymmärtää, ei tarvii jännittää😚

Heii💚

En oikein tiedä, miten voisin auttaa, mutta en kyllä usko että sinua kiusataan. Mutta osaisiko joku selittää, miten they/them kuuluisi käyttää? Siis niinkuin ”is” vai ”are”?

🏳️‍🌈

kiitos kaikille vastauksista❤️ ne vähensi mun ahdistusta tosta asiasta. ja ”Heii💚”, they/them pronomineja käytetään monikkomuodossa. esim: they are going for a walk

Bag

Hei ei sun tarvii jännittää kyl jengi varmaa tajuu<3
Jos ei tajuu nii haistakoot…u know;D
Tsemppii rks kyl sä pärjäät, oot arvokas<33

Ihqdaa girl💋🔞

Chillaillaan

Vastaa aiheeseen: pronominit englanninkielisessä lukiossa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top