Siirry sisältöön
Pieni ongelma

En ollut varma minne tän laitan mut nyt tää on täällä.

Mulla taitaa olla ongelma. Oon puhelimella liikaa. Perus aika on noi 4-5 tuntia. Koulun kannalta se on tosi iso määrä. Musta tuntuu, et en saa kouluhommia tehtyä. Haluan panostaa kouluun ja olla siellä hyvä. Silti mulla ei riitä tahdon voimaa enää hallitsemaan puhelimen käyttöä.

Mä oon huomannut että oon puhelimella, vaikka siellä ei olis mitään katottavaa tai tekemistä. Silti sitä on pakko katsoa. Oon laittanut puhelimeen aikarajan. Mut se ei auta.

Mä pelkään et mulle tulee viel pahempi addiktio. Et mun niskat menee järkyttävää kunto. En taho että mulle käy niin et en pystyis enää olen ilman puhelinta.

Onko kellään samaa ongelmaa. Voisko jollain olla jotain vinkkejä kuinka toimia?? Pitääkö mun käskee mun siskon laittaa mulle ruutuaikaa?? Mä en tahtoisi sitä. Koska tahtosin oppia oleen ilman puhelinta niin ettei sitä tarttis kenenkään muun rajoittaa. Niin että pystyn hallita puhelimen käyttöä ihan itse.

Toivon et joku osaa/viitsii auttaa… :/
t. Toivoton…

HeheMoi

Aseta ruutuaika, mulla on sellanen.
Ite oon 5-8h kännykällä, ja se on liikaa. Normi ruutuaika on 2-3h, jos se menee useasti yli kannattaa jutella vanhemmille :)

HeheMoi

Oit myös asettaa tavotteita pikku hiljaa! Ensin maksimi on 4h-
Sitten 3h..2h..ja sitten se on hyvä!

Vastaa aiheeseen: Puhelimesta addiktio??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top