Siirry sisältöön
Kakkapökäle

Onko sun vanhemmat joskus tehty sulle jotai puhelintarkiksuksii?
Siis sillon ku olin jotai 9 nii mun äiti ain välil katto niinku mun kaikki viestit ja kaikki kuvat ja kaiken mun puhelimessa ja se teki sitä viel johonki 11 vuotiaaseen asti. Olin ain iha herkostunu ja menin tyylii mun huoneeseen itkemää sen ajaks ku se katto mun puhelinta vaikka ei mil ees ollu mitää salattavaa. Sit kerran ku se oli hankkimassa uutta puhelinta joka oli saman tyyppinen ku mulla nii se kysy et saaks se selata nettii ja jotai uutisii mun puhelimel et se vois jotenki kokeilla miten se toimii ja annoin mun puhelimen sille. Sit ku hetken päästä tulin takas nii se oo kattomas mun kamerarullaa ja ku se anto mun pukeminen takas nii näin et se oli niinku lupenu mun jotai viestei ja kaikkee. Tää oli joku ehk vuos sitte ja kysyin siltä et miks se teki nii vaik sen olis pitäny vaa kattoo uutisii nii se ei ees vastannu kunnol vaan sano jotai et ”testasin vaa mullasta on kattoo kuvia sun puhelimella”
Onneks mulle ei enää tehä noita kauheita puhelin tarkastuksia!!!!

13v tyttö bi

höh. mun äiti tekee välil samaa mut ei tol taval täs esim. no mul oli ollu joku riita kamun kaa nii n näytä sille ja sit se selaa muit mitä muuta ollaa keskusteltu.

Liian valvottu lapsi

Joo siis, mun äiti lukee mun viestei ja kattoo kaikkee välil ja sit se koko ajan kyselee et mitäs mä teen sillä puhelimella ja käskee laittaa sen jo pois vaik otin just 5min sit siis niiku oikeesti, mikä ongelma!! Ja mul on joku tyhmä aikarajaki puhelimes ja oon 13 niiku tosi kiva, ne näkee tyyliin kaiken mitä teen tän, mul ei oo yhtään yksityisyyttä, menee hermo!! Ne varmaa näkee tänki, et kirjotan tänne. Ihan hirveetä et en saa tehä mitään salaista ku ne näkee sen!

Vastaa aiheeseen: Puhelintarkastukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top