Siirry sisältöön
Socrates

Mitä mieltä ootte koronaviruksesta? Pelkäättekö sairastuvanne tai kuolevanne siihen? Onks joku tai jonku tuttu saanu sen? Liiotteleeko media teijän mielestä? Onko se teijän mielestä tavallinen virus vai mahollinen karannu biologinen ase?

Mä en ite pelkää sitä vielä, sen tartuntaprosentti on pienempi kun influenssan. Lisäks media tekee siitä vielä isomman asian. Suomessa ei asuta niin tiiviisti kun Kiinassa, joten se ei leviä niin nopeesti. Pitää muistaa pestä käsii ja varoo, ettei kukaan yski naamalle.

Kata, verkk@ri

Moi!

Aihe tosiaan varmasti herättää monia kysymyksiä, koska se on niin pajon esillä. Mä en pelkää koronaa eikä siihen ole mitää syytäkään, sillä riski sairastua Suomessa on tosi pieni :) Käsien pesu tosiaan tärkeää muutenkin tähän aikaan vuodesta, kun flunssaa on paljon liikkeellä!

Ihminen

en pelkää koronaa.

vähän peloissaan

ennen mä en pelänny yhtään tätä ja suurinpiirtein naurettiin tälle siskon kanssa kuinka paljon täst puhutaan mut nyt ku kouluja on menny karanteeniin ja sairastuneita on paljon(jopa lapsia!!)ni mua alko vähän pelottaa… mitä jos se levii tänne ja mä saan sen? Toki mahollisuus on kai vielä aika pieni mut ei enää NIIN pieni näköjään. haluisin vielä kokee paljon elämää enkä kuolla nyt tähän://

Nuortennetin ylläpito

Kaikenlaiset mietityttävät tai huolestuttavat asiat kannattaa jakaa, usein jo puhuminen keventää omaa mieltä. Juuri nyt korona-virukseen liittyvä uutisointi herättää monissa erilaisia ajatuksia ja ehkä myös huolia. Lasten ja nuorten puhelimessa voit puhua tästä, tai mistä vain asiasta luottamuksellisesti turvallisen aikuisen kanssa. Lue lisää palvelusta täältä.

Moiksuu

Mun mielestä media pitää vähän liian kovaa meteliä koronaviruksesta. On joo ihan selvää, ettei siihen pidä suhtautua täysin välinpitämättömästi mutta ei myöskään hysteerisesti. Käsiä kannattaa pestä ja yrittää olla koskematta naamaan, mutta ei tarvii sentään panikoida.

OOOOO

No mua pelottaa…
Mun äiti on noin 50v ja sillä on pari sairautta jotka lisää mahdollisuutta saada vakavammat oireet. En haluu todellakaan menettää äitiä, koska isä on jo…

Vanilia

1. Ihmiskunnan koettelemus, omast mielest tosi rasittava
2. En pelkää, ei pelkäämiseen oo aihetta
3. Joo(äiti, testaamaton kuitenkin)
4. En ny osaa sanoo, vois se vähemmän kuiteski uutisoida siit ja uutisoida esim vaa ne lakimuutokset/rajotukset ja EHK ne sairastuneitten määrät vaa Suomessa
5. Ihmiskunnan koettelemus

Muikkeli oon

Aluksi se kuulisti aivan pieneltä asialta kun ei vielä pohjoismaissa sitä ollut. Mutta kun se alkoi leviämään ihan kunnolla, niin kyllä siinä alkoi jo ahdistamaan. Tuntuu kuin tämä ei koskaan loppuisi. Lisäksi kun Suomen hallitus päätti kouluhen avaamisen 14.5 alkoihan siinä ärsyttämään. Eihän enään mitään 2 viikkoa ennen kesälomaa opiskella kunnolla, joten ihan hyvin olisi voinut jäädä etäopetukseen. Joo, laitetaan vaan kaikki peruskoululaiset kouluihin niin nähdään kuinka monta sairastuu. Ei näin. Muutenkin todella paljon niitä bakteereita sieltä koulusta tulee. Nämä uudet toiminnat kouluissa esim. Käsien pesu, ulkona eristys ja ei muita tunteja kun vaanoman opettajan tunnit. TURHAA! Paremminhan etäopetuksessa olisi parempi olla… Tietty moni varmaankin tykkää kun pitkästä aikaa näkee kavereitaan. ”voi siis ihanaa vihdoin koulut aukee! Nään mun bestiksen!! <3” tyhmäähän se on.

Riksu29

Ei pelota että itse sairastuisin mutta jos joku läheinen / sukulainen sairastuis niin se pelottaa :( oon ajatellu henkilökohtaisesti niin että jos korona tulee niin sitte tulee ja aion ottaa rokotteen heti kun sellainen tulee
zemppiä kaikille näinä vaikeina aikoina kyllä me selvitään :) <3

_Sädesade_

Puhutaan vaan nyt jälkikäteen kun koulutkin avattiin XD
No ei nyt oikeesti! Asiaan.
Mä en pelkää Saavani koronaa.
Karanteeni on todella ärsyttävää! Kaipais vähän tekemistä. Piha on juostu ympäri 1 000 000 kertaa, puhelin on räplätty ääriään myöten, kirjat on luettu ja kaikki muu mahdollinen on tehty!
Oisko tekemiseen ideoita muutenkin vapaa ajalle ei pelkästään karanteeniin. koska ite en oo nyt karanteenissa!

Vastaa aiheeseen: Puhutaanko koronasta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top