Siirry sisältöön
Olenkohan ainoa joka miettii tätä🤔

Yleensä vitos tai kutosluokalla, tytöille kerrotaan mitä menkat ovat, mistä ne tulevat ja mitä suojia voi käyttää. Mutta puhutaanko niistä tarpeeksi, ei minun mielestä.
Toinen myös, miksi koulussa ei yleensä ole siteitä ja tamponeja? Mitä jos jollain alkaa menkat kesken koulupäivän, ja ei ole omia suojia mukana, mitäs sitten tehdään? Terkkarilta niitä ehkä saa, mutta olisi se nyt hyvä jos niitä suojia olisi vessoissakin.

11v. tyttö

Joo, oon ihan samaa mieltä. Koulussa pitäis puhuu enemmän menkoista. Meidän luokalla on miespuolinen opettaja ja ainakaan minä en uskalla mennä sanomaan, että menkat alkoi ja ei ole suojia. Tästä johtuen luultavasti kysyisin niitä mieluummin vieressäni istuvalta (jos hänellä on menkat) tai viereisen luokan opettajalta. Tiedän, että opettajani suhtautuisi varmasti hyvin, mutta silti jotenkin ahdistaisi mennä kysymään niitä häneltä. Jos koulussa puhuttaisiin enemmän tästä aiheesta, tätä ongelmaa ei välttämättä olisi.

I am very dumb 😌

Toi on muuten totta! Niistä todellakin pitäis jutella enemmän, ja vessoissa vois tosiaan olla joku sellainen laatikko. Jos teidän koulussa on joku nimetön palautelaatikko, niin kannattaa ehdottaa! 🫶🏻

<3

Ei puhuta!!!! Tää on tärkee puheen aihe ja muutenki mitä jos alkaa 9v eikä kukaan oo viel puhunut täst aiheesta sulle!?!!? Ja miten v*** ne voi olettaa et me oltais valmistautuneita siihen ja muutenki eihän voi olla mahollista et ne olettaa et meijän pitäis mennä puhuu tästä jollekkulle joka ei oo koskaan ite kokenu tätä!! Tsemppii kaikille rakkaille tytöille!!❤️

Vastaa aiheeseen: Puhutaanko menkoista tarpeeksi koulussa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top