Siirry sisältöön
tulevaisuuden suunnittelija

moi! oisin kiinnostunu et onko täällä ketään äidinkieleltään tai muuta henkilöä joka puhuu Koreaa. mulla on tietty aika jolloin mun pitäis oppia korean kieli. ja ei oo mahollista saada opetusta vaan oppia ite. eli jos teillä ois vinkkejä opiskeluun niin auttais tosi paljon. ja toiseks onko täällä ihmistä joka tietää korean kulttuurista? ja nyt en halua kuulla mitään liittyen kdramaan tai kpoppiin. vaan ihan minkälainen on kulttuuri ja tavat eri tilanteissa, ja jos pitäis tietää jotain tärkeää. ite ajattelen että ois aika tärkeetä oppia kulttuuri ja niiden tavat ja jopa kieli varmuuden varalta vaikka sielä on ihmisiä jotka puhuvat tosi hyvää englantia.

otan kaiken avun ja informaation vastaan mikä vaan pitää paikkansa😁
kiitos jo etukäteen kaikille jotka tulee vastaamaan.

🏳️‍🌈

Oon ite opetellut koreaa duolingon avulla. Youtubesta ja tiktokista löytyy hyviä videoita missä opetetaan korean kieltä/kulttuuria.

Abcdefghi_jk

Joo suus ite latasin sellasen sovelkuksen ”koreaa aloittelioille ja se o iha hyvä sia on kaikji laidasta laitaan kai
Saanks kysyy et ookko menos vaihto oppilas tai ookko menos koreaan

tuleva muusikko

oon menos Koreaan mutta en niin varma vielä milloin joten en voi sanoa asioita varmasti.

Bab Honey Girl 😍😈💖💜💙

Hellou! Eli….. hhhhhuuuuuuuooohhhhhhhh…..
Elikkäs… kirjastosta pitäis ainakin löytyä sellanen kirja kuin Etelä-Korea ja luultavasti löytyy myös Pohjoiskorea kirja. Että sieltä löytyy paljon tietoa kulttuuriin liittyen. Ite opin koreaa siitä kirjasta, videoista, lauluista ja näin. Mä oon itseasiassa kiinnostunu myös korealaisesta kulttuurista sekä myös muista Aasian maiden kulttuurista, kielistä ja ruoasta. Joten tän pitäis olla helppo. Mulla on siis itellä korean kielinen näppäimistö myös. Olen opetellut kirjoittamaan koreaa jonkin verran. 안녕. Tuossa oli hieman esimerkkiä eli näppäimistössä on siis nämä kaikki ”ㅂ ㅈ ㄷ ㄱ ㅅ ㅛ ㅕ ㅑ ㅐ ㅔ ㅁ ㄴ ㅇ ㄹ ㅎ ㅗ ㅓ ㅏ ㅣ ㅋ ㅌ ㅊ ㅍ ㅠ ㅜ ㅡ” joten kannattaa aluksi opetella kirjoittamaan, sen jälkeen lukemaan niin että opit lausumaan kaikki nuo ylemmät oikein. Ja sitten kannattaa vasta ruveta opiskelemaan kieltä. Ja suosittelen katsomaan opetus videoita ja jos se on liian tylsää niin suosittelen ottamaan jotkut korealaiset julkkikset sillä lailla seurantaan että katsot vaikka niitten videoita. Mutta tosiaan kannattaa ladata sovellus kielen opiskeluun. Ja ensimmäisenä jos kirjoitat naurun korealaisin kirjaimin niin se on ㅋㅋㅋ. Mutta joo hei hei. 안녕! Ciaó!

tulevaisuuden suunnittelija

”Abcdefghi_jk” oon menossa koreaan en kyllä muista yhtään millon😄
ja kiva kuulla et täällä on joku muukin joka on menossa sinne

💜🤍Tyttö09🤍💜

Moikkaa!!!/안녕!!!

Itse osaan hieman koreaa esim. osaan lukea ja kirjoittaa ja muutamia perus sanoja. Opettelen koreaa lähinnä YouTubesta ja suosittelen kanavia Korean with Ina ja Learn Korean With Buster Moon. He osaavat opettaa koreaa selvästi ja ymmärrettävästi. Inan videoita kannattaa katsoa järjestyksessä niin oppiminen on helpompaa. Ja kannattaa kirjoittaa asioita paperille tai vihkoon. Itse ostin vihon johon olen kirjoittanut esim. Korean aakkoset. Toivottavasti pystyin auttamaan🤍

Vastaa aiheeseen: puhuuko kukaan täällä…….

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top