Siirry sisältöön
Hello Sleepwalkers on paras bändi

Heips! Mä oon huomannu et ihmiset olettaa musta paljon asioita mun pukeutumisen perusteella. Nyt kesälomalla se ei oo nii selvää ku koulus. Mä pukeudun aika ”räväkästi” ja silmiinpistävästi. Yleensä koulussa mustat väljät farkut ja joku kirkasvärinen tai liukuvärinen iso ja ”löysä” paita ja sit punaset tennarit. Myös paljon koruja yms. Nyt lomalla niitä on vähän enemmän. Mulla on myös värjätty hiukset punaseks ja mulla on semmonen liukuvärjätty nenäkoru ja molemmissa korvissa kolme reikää. Mut niistä oletuksista. Mä huomaan et mun heti oletetaan olevan tosi kovaääninen ja riehakas ja semmonen häirikkö, joka on huono koulus. Tää ärsyttää, koska oon tosi rauhallinen ja yleensä hiljanen (jos alan puhuu puhun liikaa :D) ja mulla on melkeen ysin keskiarvo. Niille ennakkoluuloille ei kai voi mitään mut ärsyttää silti ihmisten ahdasmielisyys. Nii mitäs pitäis tehhä??

JuStInCaSe

Annat vain olla, tai sitten sanot niille suoraan. Kerrot että et pidä siitä, ja et ole sellainen. Ole vain oma itsesi äläkä todellakaan vaihda ainakaan pukeutumistyyliä tuon takia!
Rakastan kuvailemaasi asua todella paljon, vaikka en itse osaa pitää värikkäitä vaatteita, rakastan sellaista tyyliä joka sinulla on. <3

JuStInCaSe

Vielä sellainen juttu, että tosiaan tuollaisille ihmisile ei voi mitään. Ikävää, kun ihmiset ovat noin ahdasmielisiä ja heillä on turhia ennakkoluuloja.
Mut älä välitä, vaikka se onkin oikeasti ärsyttävää :)

Moi

Älä välitä mitä muut susta ajattelee. Se on sitten vaan niiden oma ongelma. Oo vaan ihana oma itses. Ja joo, mun mielestä ihmisillä ei pitäisi olla muiden ihmiaten luonteesta/käyttäytymisestä mitään ennakkoluuloja niiden ulkonäön tai pukeutumisen perusteella.

Vastaa aiheeseen: Pukeutuminen ja ennakkoluulot

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top