Siirry sisältöön
:)

Eli mul on punainen tukka enkä oo koskaan ikinä värjänny ja haluisin tietää mitä muut on mieltä punasesta tukasta et onks se jotenki outo tai ruma :( mulle on joskus myös vihjailtu et pitäis värjää. Eli kertokaa ihan rehellisesti mitä ootte mieltä!

aaa

Mullakin on punainen tukka, ja pidän siitä itse tosi paljon, ja moni kehuu hiusteni väriä ihanaksi. Mielestäni sinun ei kannata värjää, jos itse pidät hiuksistasi:)

jokuvaan

Mullaki on tämmöset ”oranssipunaruskee” väriset hiukset. Kaikki kehuu niitä ja luulee että oon värjänny mut en oo:)

Moi

Mä olen jätkä ja pidän nimenomaan punatukkaisista tytöistä

Nimetön

Mä kehotan vaan miettimään että haluatko punaiset hiukset itse, vai toisten takia.
Koska ainahan se on tärkeintä että itse tulee itsensä kanssa toimeen ja tykkää itsestä, eikä yritä muuttaa itseään muiden takia :)

Itse en kannata hiustenvärjäystä ja varsinkin räikeän punaiset hiukset ovat mielestäni luonnottomat, mutta jos itse haluat niin your choice tottakai! Kannattaa silti ensin katsoa että sopiiko väri ihonväriisi jne, koska esim. todella kalpeille ei sovi välttämättä tumma tukka ja toisinpäin.

Nimetön

elä omana ittenäs

helvetti :D

Älä värjää! Mä oon iha ite värjänny hiukset punasiks. Mulla oli alunperin vaaleethiukset

Tyttö :))

Musta ne on ainakin hienot :)

kiti

Ja se varmaan riippuu kans siitä, et millasessa kunnossa sun hiukset muuten on. Jos ne on esim. tosi huonokuntoiset ja punaset, ni ei oo ehkä niin hienot, mut ei punasissa hiuksissa muuten mitään vikaa oo. :)

randooom

Mä tykkään punaisista hiuksista. ite oon värjänny omat hiukseni punaseks.

HotChocolate

Mulla on kanssa semmoset oranssinpunaruskeat hiukset ja tykkään itse tosi paljon, on kiva tuoda vähän ”erilaista väriä” kun todellakaan kaikilla ei synnynnäisesti sellaisia ole :)
Jos ne on värjätyt esim. kirkkaanpunaiset hiukset mitkä näyttää että koko pehko olisi maalattu vappuväreillä, niin siitä en tykkää. Luonnolliset hiukset on parhaat hiukset :)

Nimetön

Moi en oo nähnyt sun tukkaa mutta punanen tukka ehkä sopii sulle oot ko sinkku mä oon

Nimetön

ei muuta ku värjää. Mut mieti eka et haluutko ees punasen tukan. Jos et ihan tiiä ni kokeile väriä joka lähtee parin pesun päästä.

Ruskeahiuksinen

Suuri osa ihmisistä himoitsee luonnollisia punaisia hiuksia- esimerkiksi minä. Ei kannata värjätä, punaiset hiukset ovat ihanat!

tytsy ;)

mun kaverilla on punaiset hiukset ja mun äidillä joskus on ja mun mielestä se on ihan mukavaa et on joku kiva väti hiuksissa

Vastaa aiheeseen: punainen tukka?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top