Siirry sisältöön
Moonis Bab Honey Moon

Hellou!

Eli mua kiinnostais tietää mitä ne tarkottaa. Tai mä kyllä tiedän mikä on therian, mut Google ei kerro mikä on puolieläin.

Voitteko selittää???

Ciaó!

ㅋㅋㅋㅋㅋ

Koetaan että ollaan eläimiä. [Osa viestistä poistettu.] 

J Koo

Se tarkoittaa sitä että sun sielussa on jonkun eläimen sielu

Moonis Bab Honey Moon😍😈

Hellou!

Onko puolieläin edes sana?

Ciaó!

rähmäkäpälä

eli sillon jos oot puolieläin ja oot normaalin ihmisen kans yhessä niin eikö se ois sillon eläimiin sekaantumista

LuLa

Heii.Eli therianhan tarkottaa,että luulet että oot ollu sun edellisessä elässä jku eläin,ja todistat sen sill että näit jonkun unen eli jonku siftin jossa olit se eläin.siis en oo vihaaja ja kaikki saa olla mitä olla mut on aika ärsyttävää kun [Osa tekstistä poistettu.] sanoo et ne ”päätti” et ne on therian.sitähän ei voi siis päättää.

ihminen

se on tietääkseni että haluu olla eläin tai oikeesti kokee olevansa eläin

tyttö:)🩷

Therianit on niinku et ne kokee olevansa eläin tai et ne oli viime elämässä eläimiä/et niillä on eläimen sielu

Woke-ihminen

Noniin. Sanon heti alkuun, että en halua loukata ketään, ja tuen ehdottomasti kaikenlaisia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Mutta tämä therian-juttu menee vähän yli. En ymmärrä, miten joku voi kokea, ettei ole ihminen ollenkaan. Jos rupeaa miettimään näitä asioita, saattaa tulla sellanen fiilis että tyyliin ”hei ai tollasiakin on, olen aina kokenut itseni läheiseksi kissojen kanssa, ehkä mullakin on niiden sielu”. Tämän kun vielä lisää internetin aikakauteen, jolloin kaikki salaliittoteoriat ja muut vastaavat leviävät aivan järjetöntä vauhtia, tuloksena on lapsia ja teinejä jotka ajattelevat olevansa koiria. En ole koskaan kuullut, että kukaan yli 20-vuotias ihminen olisi therian tai [osa viestistä poistettu]. Muistakaa myös, että jos ette ole ihmisiä, teillä ei ole myöskään ihmisoikeuksia? Älkää siis missään nimessä ruvetko virallistamaan asiaa…
Anteeksi jos joku loukkaantuu tästä. Pyydän myös, ettei viestiäni sensuroitaisi, sillä uskon että viestini menettäisi tehoaan leikattuna. Kiitos.

Vastaa aiheeseen: Puolieläin therian yms

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top