Siirry sisältöön
Lozmo

Hei. Olen 15v tyttö ja haluaisin kertoa teille mun tarinan puolustajana.
Mun parasta kaveria/siskoa on kiusattu jo ala-asteelta lähtien. Olen häntä vuoden vanhempi:D Alussa kaikki oli vain ulkopuolelle jättämistä ja syrjimistä, mitä nyt ekaluokkalaisilta vois odottaa. Ylemmillä luokilla asia kehittyi merkittävästi ja häntä alettiin töniä ja nimitellä. Tätä samaa p*skaa jatkui vuodesta toiseen aina kutosluokkaan asti. Se mun kaveri ei ottanu asiasta mitenkään suurta stressiä, mutta toki hän oli masentunut yms. Mä puolestani itkin joka ilta ja toivoisin et tää loppuis. En vaan kestäny, enkä kestä vieläkään jos jotakuta kiusataan. Anyway lopulta, sillon ku mä olin seiskalla ja mun kaveri kutosella, otin ohjat omiin käsiini ja sanoin kiusaajille suoraan. Kävelin heidän eteensä ja sanoin suorat sanat. Siihen loppui kiusaaminen, yhtä nopeasti kuin se oli alkanutkin:D Nyt oon ysillä ja kaveri on kasilla. Hän on ystävystynyt entisten kiusaajiensa kanssa ja on oikein elämänhaluinen ja onnellinen persoona.

Toivoisin nyt, että te kaikki jotka luette tämän olisitte kiusattujen tukena ja auttaisitte heitä! Pienikin apu voi olla suuri. Kiitos!

tillintallin

Voi, mä tulin tosi iloiseksi kun lui tän! Ihanaa että tollasia ihmisiä on olemassa! Otetaampa muutkin opiksi ja autetaan kiusattuja. :)

Lozmo

Jee:3 Hyvä että tulit iloseks!

Vastaa aiheeseen: Puolustaja

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top