Siirry sisältöön
💋

Elämä alkaa taas menee ihan paskasti.. tänään oli taas yks niistä päivistä ku ajattelin 1ts€murh@@ ja [osa tekstistä poistettu].. mut en antanu itteni.. sitte kökötän koulun jälkeen koko päivän omassa huoneessa ja illalla ku meen alakertaan pitää esittää normaalia. Ja sitte mulle tiuskitaan ja huudetaan ja sanotaan vitun ilkeitä juttuja ja mulla on aina hirvee nälkä mut en uskalla mennä syömään alakertaan koska iskä on siellä.. sitte ku uskallan nii ei oo ees mitää syömistä..

Pari kertaa meille on tullu käymää sossut mutta sen takia vaan että meijän perhe tarvii lastenhoito apua yms eikä ne tiiä yhtään millanen meijän perhe oikeesti on. Multa kysyttiin että haluunko tukihenkilön ja sanoin että ehkä mut en uskalla puhuu sille koska tiiän et jos sanon jotain joka on oikeesti totta nii se menee sit kertoo mun vanhemmille ja en muutenkaa uskalla puhuu sille ku en vaa yksinkertasesti uskalla ja en ees tiiä mitä sanois esim jos joskus menisin vaik terkkarille tai jollekii kuraattorille puhumaan nii olisin vaa hiljaa koska mulle tulee *** paniikki ja alan vaa tärisee ihan *** ja sit sanoin niille sossuillekki vaa et joo kaikki on hyvin ja meijän perhe on tosi kiva yms

Sit alotin v11lt€l€€ ku olin tyylii 11 ja sitte onneks sain lopetettuu moneks kuukaudeks [osa tekstistä poistettu]

Toivon että sitte ku mä meen seiskalle niin saan uusia hyviä kavereita.. ja elämä ois vähän parempaa

Xoxo

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 💋,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

🌼~fluwer~🌼

Emt sry jos ei auta, mut oon kuullu et kuraattorille voi mennä keskustelee ilman että siitä menee viestiä vanhemmille?

K

Kokemuksesta kerron että terkka ja kuraattori kysyy yleensä että saako vanhemmille kertoa🤍 tsemppiä sinne vaikka vastaan näin myöhään oot ihana ja tärkee🥰 byeee

l

Mun tekee mieli v11llellä esim myös mutta en uskalla, koska pelkään iskää. Se huutaa mulle ja karjuu. Oon pahoillani sun puolesta. Meillä on siis muitakin lapsia ja vrm kaikilla on mielenterveys ongelmii. Oon siis itsekin kuudennellea luokal. Tsemppii sulle super paljon.

 

[Tämä viesti on siirretty ketjusta ”Purkaan vähän ajatuksia tw” ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -palstalle.]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei l,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Purkaan vähän ajatuksia tw

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top