Siirry sisältöön
minä

Moi, oon 14. Ja mietityttää ku kukaan mun kavereista ei käytä pyöräillessä kypärää. Mun vanhemmat käskee mun pitää ja ä en tiiä ku must tuntuu et kaikki aattelee et se onoloo :( lisäks huomen oon lähös pyöräl kapee kavereitten kans ja sit tulee kysymys: kypärää vai ei?

joo tiiän tyhmää. Mut silti

Nimetön

Kypärä on tosi halpa henkivakuutus ja se kannattaa pitää päässä.
Monet ihmiset on jäänyt henkiin sen takia että heillä on ollut kypärä. Ei sitä koskaan tiedä milloin joku hullu tulee ja ajaa päälle tai töytäisee – siinä voi sitten lentää kivassa kaaressa ja käydä ties mitä. Ei aina tosin, mutta ei sitä tiedä milloin jotain sattuu.

Vanhempasi välittää susta ja onkin oikein että ne käskee sun käyttää kypärää joten ota se kypärä päähän ja pidä hauskaa pyörälenkillä :) jos sun kaverisi sanovat jotain niin jätä ne omaan arvoonsa ja ole onnellinen että ainakin sun pääsi on suojattu kunnolla kaiken varalta!

Hyvää kesää tsemppiä!

.:).:(

Pidä jos vanhemmat käskee, rajat ovat rakkautta :)

se ensimmäinen

No nii mä haluisin pitää kypärääää
Mutta meidän koulussa on 800 oppilasta ja oon AINOA joka käyttää sitä…

Minävain :)

Oletko varma että oot ainoa? Kahdeksastasadasta?
Ja oikeasti, kypärän käytössä ei ole mitään noloa. Itseä hävettää joskus, kun en itse ole nyt pitänyt kypärää, niin jos näen jonkun pitävän. Niinkuin sanottu, se on halpa henkivakuutus. Ja kypäränkäyttöä vältetään usein pääasiassa siksi, että silloin ”ei näytä hyvältä”. Siitä ei kannata välittää. Mitä kauneus merkitsee auton törmätessä? Sitä paitsi, jos haluatkin pitää kypärää, ei sulla oo mitään ongelmaa. Senkun vaan pistät päähän, ja menoksi. :) Kypäränkäyttöä ei tartte hävetä, se on saletti.
Tsempit sulle! Nauti kesästä :3

HotChocolate

^ sittenpähän sun pääsi on sentään turvassa! :)
Tässä asiassa on nyt vertailussa se ”cooleus” (huonosti ilmaistu mutta yleensä mm. koululaiset pitää tosi siistinä sitä ettei käytä kypärää, mikä on vaan todella tyhmä ajattelutapa!) ja sun turvallisuutesi.
Vaikkei aina käy mitään, niin on hyvä muistaa että entä jos se olenkin minä? Silloin kun vaikka kaatuu pahasti asfalttiin eikö ole kypärää, sitä päähinettä ei saa taiottua enää mistään suojaamaan jo ehkä vaurioitunutta kalloa. Ja valehtelematta se kypärä on pelastanut monia henkiä, ja haluaisin nähdä uutisotsikon tai muita todisteita siitä, missä kypärä on oikein käytettynä tehnyt jotain pahaa tai jopa tappanut.

Eli tee palvelus itsellesi ja sua rakastaville ystävillesi ja vanhemmillesi, ja suojaa se pää oikeaoppisesti kun menet pyöräilemää/ajamaan mopolla tai skootterilla yms. Se cooleus ja siisteys ei merkitse mitään enää sitten kun on vammautuneena sairaalassa ja pahimmassa tapauksessa ennenaikaisessa haudassa.

Tsemppiä ja hyvää kesää! :)

positiivinen

olen kuullut että eräs pyöräilijä kaatui ja kypärä halkesi. Entä jos kypärää ei olisi ollut? Pää olisi haljenuut.

Heips!

Älkää missään nimessä hävetkö sitä että käytätte kypärää. Teidän kaverit varmaan pitää teitä tosi rohkeina jos pidätte kypärää mutta eivät itse uskalla koska ”kukaan muukaan” ei käytä!

Vastaa aiheeseen: pyöräilykypärä…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top