Siirry sisältöön
joku poika…

nii et pystyisikö tytöt seurustelemaan alipainosen pojan kanssa? mä oon alipainone mutta en voi sille mitää, syön päivittäin iha normaalisti ja joskus enemmänkin kun on tarve,en harrasta mitään ”laihdutusliikuntaa” joskus ny käyn kuukauden parin sisällä punttiksella. mutta silti oon alipainone, pituutta multa löytyy liki 180 senttii ja paino on 52, kai tää murrossiä jälkee alkaa tasaantuu mutta kumminki.

girl

pystyisin tottakai jos luonne vain olisi kohdallaan : )

tyttö;)

Kyllä mä ainakin pystyisin.Miks tytöt ei vois?Ei se alipaino mua ainakaan haittais…en sit tiiää haittaisko muita tyttöi…

Mitäss täs…

Minäkin olen alipainoinen(165 cm pitkä ja 40 kiloo painan:( ) ei se ainakaan kaikkia tyttöjä näytä haittaavan :D minulla on tyttöystävä ja tykkäämme toisistamme. Minäkin koitan syödä enemmänkin kuin tekisimieli mutta ei se auta. synnyin 3viikkoa ennen arvioutua aikaa sen vuoksi syntymältäni laiha. 13w poika

Io-96

Apua… heti negatiivinen kommentti…

Mä en pystyisi. Tai tietenkin se vähän riippuu kuinka paljon alapainoinen, mutta sun tilanteessa loihdin eteeni hyvin kapeat jalat ja kropan. Hrr. Tietenkin se vähän riippuu ihmisestä, mutta minä tunnen niin paljon alipainoisia poikia, ettei onnistu. Tuntemistani pojista suurin osa on kuintenkin todella mukavia, vaikka minua vähän inhottaakin paidan läpi näkyvä selkäranka ja suoralta kepiltä näyttävä kroppa.

Tosin eikös se vähän mene niinkin etteivät pojat itse (enkä kyllä minä tyttönäkään) halua kamalasti seurustella alilaihojen tyttöjen kanssa? Niiden joilla ei ole lantiota ja rintoja, joiden kylkiluut törröttävät ja kädet ovat hyvin kapeat. Haluaisitko sinä?

Tiedän tiedän, luonne ratkaisee. Vaikutan nyt kamalan pinnalliselta, mutta tämä on minun kantani. Ei se vaan näytä kivalta, jos ihminen (poika tai tyttö) on aivan kamalan alipainoinen. Minun 13-vuotias pikkuveljeni on. Minä olin. Minun hyvä ystäväni on. Minä tiedän.
(Muista: olen vain kala muiden joukossa. Kaikki eivät välttämättä ole samaa mieltä kanssani. C:)

kike

kyl mä ainaki pystyisin

Kata-97

Alipaino ei ainakana mua haittaa, ite oon ollut alipainoinen ensimmäiseltä luokalta lähtien, Ei sille oikeestaan voinu mitään. Nyt sitten kun vihdoin ”pääsin” normi mittoihin murrosiän seurauksena, niin en pysty kattomaan vaa’an lukemaa, ku tulee huono omatunto kun ei tuu liikuttua tarpeeksi.

y0

Mä oon just siin rajoilla alipainosel ja normi mut ei se mu tyttöystävää haittaa sen mielest se o söpöö… mun mielest ei niinkään mut nii kaikil noil tytöil o omat mielipiteet et ei sitä kaikkien puolest sanoo:) good luck

Vastaa aiheeseen: pystyiskö tytöt?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top