Siirry sisältöön
Elli…

Moi! Mä haluun tietää, että pystynkö/voinko olla astronautti?
Oon tämmöne tavallinen 11 vuotias suomalainen tyttö, kuka on harvinaisen fiksu ikäsekseen, (kaikki sanoo nii) mutta kiusattu ja ahdistunut. Haluun siis olla astronautti, mutta jotenkin mun mielen sisällä, siellä syvimmässä ja pimeimmässä kohassa sanotaan, että se on multa mahdotonta ja oon liian heikko siihen. Mun älykkyysosamäärä on aikuisten testillä 109, ja mun vanhemmat sanoo että se on hyvä. Oon aina halunnu olla astronautti tai edes johonkin avaruuteen liittyvässä paikassa (esim NASA) töissä. Mä RAKASTAN avaruutta yli kaiken. Jopa vielä enemmän kun Queenia, Twenty One Pilotsia, Billie Eilishiä ja Marcus and Martinusta! Eli voinko/pystynkö olla astronautti?? Tai sinne jonnekin töihin?

Sasu, Verkk@ri

Moikka!
Tosi kiva kuulla, että sulla on unelmia ja oisit valmis niitä toteuttamaankin! Aivan huikeeta. Sulla on tässä vielä vuosia miettiä, mitä haluat ”isona” tehdä, mutta hyvä juttu, jos tiedät jo 11-vuotiaana, että haluat avaruuden kanssa olla tekemisissä, tavalla tai toisella! Onhan se kiinnostava ja mielenkiintoinen paikka. On mahdollista olla astronautti, mutta tuskin vielä noin nuorena. :) En ole myöskään perehtynyt siihen, miten astronautiksi pääsee, mutta kannattaa ottaa selvää!

Kerrot myös, että olet ahdistunut ja kiusattu, oletko puhunut asiasta kenenkään kanssa? On tärkeää, että puhuu negatiivisistä ajatuksista ja tuntemuksista aikuisen kanssa. :)

Jos mieltäsi jäi askarruttamaan joku, voit soittaa ilmaiseksi lasten ja nuorten puhelimeen:

Lasten ja nuorten puhelin päivystää numerossa 116 111
Voit soittaa lasten ja nuorten puhelimeen: ma–pe klo 14–20 ja la–su klo 17–20

Terkuin,
Sasu, Verkk@ri

Vastaa aiheeseen: Pystynkö olla astronautti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top