Siirry sisältöön

Pystyykö mennä kuraattorille ilman että vanhemmat tietää???

(/////

Moi! oon 14 v tyttö, ja mietin vaan että pystyykö mennä käymään kuraattorilla juttelemassa ilman että vanhemmat saisi tietää?? on niinpaljo kaikkia ongelmia elämässä jota en oo saano kerrotuu kenellekään ja välillä tuntuu että nää ongelmat on todella isojakin ja ne vaikuttaa huonosti mun elmään. niin mietin että eikai siitä lähetetä viestiä vanhemille tai jotain merkintää wilmaan tai vaikka jotain sekistölöintiä jonnekin josta ne vanhemmat sitte näkisi sen. ja en edes tiedä mistä kuraattorille pääsisi.Ja onko kuraattoritoikeasti auttanut joitain ihmisiä??

rainbow

Riippuu asiasta, mutta yleensä soitetaan vanhemmille. Kuraattori kuitenkin kysyy, et kummalle vanhemmista ja mistä on ok sanoa. Jos on vaaraks itteleen tai muille siit ilmotetaan heti.
Tsemppii!!<33

imhinen

Kyllä onnistuu. Itse kävin puoli vuotta ysiluokalla ilman että kukaan sai tietää ja lopetin sitten ihan omatoimisesti. Se jutteleminen todella auttoi, mutta riippuu ihan ihmisestä. Täytyy muistaa, että sen työn teet sinä itse, pelkkä kuraattorilla käyminen ei poista ongelmia. Kannattaa ehdottomasti mennä jos vain siltä tuntuu.

Jokaisessa koulussa on vähän erilaiset toimintamallit, miten kuraattoriin voi olla yhteydessä. Itse lähetin ajanvarauspyynnön sähköpostilla, mutta sinun koulussasi se voi hoitua vaikkapa wilman, tekstiviestin, puhelun tai ihan henkilökohtaisen face-to-face-sopimuksen kautta. Kannattaa ottaa asiasta selvää, tiedon varmasti löytää kuraattorin työtilan ovesta, tai jos ei, voit kysyä vaikka luokanvalvojalta, terkkarilta tai kansliasta. Tietenkin voit varmasti mennä kysymään suoraan kuraattorilta itseltäänkin kun on paikalla koululla ja tavattavissa.

:3

Kuraattorille voi mennä yleensä vaa koputtamalla sinne oveen tai vaik laittamal Wilmas viestii! Kuraattori ei kerro sun vanhemmille et oot käyny siel jos sanot et ei saa kertoo! (: Toivottavasti löydät apua < 33

Vastaa aiheeseen: Pystyykö mennä kuraattorille ilman että vanhemmat tietää???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top