Siirry sisältöön
Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Mä en tiedä mikä mulla oikeen on mutta aina kun nään sateenkaaren tai lgbtq+ liittyvän asian tai henkilön niin innostun liikaa ja missä tahansa on sateenkaari niin jään vaan tuiottamaan sitä loputtomiin. Nään joka asiassa jotain ”gay:tä” ihan sama vaikka kyseessä olis vaan frendit jotka pelleilee tai vahinko tilanne. Ainaku on mies-nais pari nii oon sillee 😒🤢 en tiiä miks. Help! Auttakaa joku täs!
Ciaó!

Lesbo!❤️

Heii!
Siis sama😂 en oikeen tiiä miten auttaa sua ku must tuntuu et mä oon ton suhteen ihan yhtä suures avun tarpees💕😬

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! No autto sen verran että on sentään muitakin kun mä!😅
Ciaó!

jaa

Sulla on honeymoon-vaihe. En tiedä, kauanko siitä on, että olet tajunnut kuuluvasi lgbt-yhteisöön, mutta suurimmalla osalla se tulee ja liittyy osana siihen itsensä hyväksymisprosessiin. Menee ohi. Ehkä. Eikä se ole varsinaisesti huono juttu ja voi auttaa sua kokemaan olosi turvalliseksi ja hyväksi omassa sateenkaari-identiteetissäsi.

Itsellenikin kävi samalla tavalla, nykyään kun siitä alkaa olla jo nelisen vuotta en juurikaan tee enää samaa enkä edes ajattele sen kummemmin sateenkaariyhteisöä, satun vain olemaan vähän homo.

Juu.

Musta toi on aika loukkaavaa heteroita ja just kyseisiä mies-nais pareja kohtaan. Ootko aatellut, että periaatteessa se on vastaavaa kuin homofoobisuus? Mihin hävis tasa-arvo ja yhdenvertaisuus? Eikö kaikki enää saakaan olla sellaisia kuin on? Ei kaikkien tarvii kuulua sateenkaariyhteisöön, joten musta toi on ilkeetä, oli sitten mikä tahansa honeymoon-vaihe. Kannattais välillä ajatella muitakin! ☹️

Valko Ratsu🌹🤍

Olen samaa mieltä ”juun” kanssa.

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! En siis millään loukkaa ketään mutta en pysty katsoa niitä pareja… jostain syystä jos ne on aasialaisia niin sit oon silleen cute. Mutta isoin ongelma on toi sateenkaarien huomioiminen, oon siis ollu osa lgbtq+ jo vuoden ja supportannu niitä 2 vuotta, sitä aiemmin vihasin niitä. Mun mielipiteen muutti Luca-niminen elokuva josta väitettiin liittyvän asiaan jollain lailla. Älkää loukkaantuko mistään. Tasa-arvoisuus ei liity tähän millään lailla. Minulle heterot ja lgbtq+ tyypit on ihan saman arvosia. En voi mitään sille etten vain näe mitään romanttista siinä jos on toi mies-nais pari varsinkin meidän koulussa ja jossain kaupungilla.
Ciaó!

Vastaa aiheeseen: Rainbow addiktio

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top