Siirry sisältöön
Odotan

Se tapahtui pari viikkoa sitten. Alkoi siitä kun eräs tyttö vannoi ettei kerro kenellekkään yhdestä asiasta. Kuitenkin hän kertoi kaikki oli minua vastaan ja vain serkkuni sanoi:”Älä itke! Mä oon sun tuknena aina” luulin että hänkin pettäisi. Olen nyt 13v. Serkkuni 14v. Milja
Kaikki kiusasivat minua kului 2vuotta….. kunnes tilanne muuttui hakkaamiseksi… Serkkuni milja aina vain lohdutti ja oikeesti välitti.
Pian kun kiusaajia oli 2luokkaa tilanne oli toivoton. Vain serkkuni välitti. Seuraavana päivänä eli pari viikkoa sitten serkkuni kuoli auto-onnettomuudessa lohjalla hän kuoli ):: Kaikki muut hylkäsivät minut.. Kuljin siitä joka päivä 4km juoksin hautausmaalle jossa serkkuni lepäsi. Hänen viimeiset sanat minulle oli:” Älä jätä mua yksin!”(naurua)
Ajattelin että minun vika kun hän kuoli!
Tässä oli siis muistokirjeeni

: Vaikka Maailma kaatuisi päällesi hymyilisit kun olen vierelläsi. Jos saisin päättää olisin itse kuollut puolestasi. Elämäni on ilman sinua vain pelkkää helvettiä. Viimeiset sanasi minulle oli:Älä jätä mua yksin! Ne soi mun päässä. Kiusaajstakin ei ollut haittaa kunhan sinä olet tukena. Päivä päivältä yö yöltä itken perääsi. Sain halata sinua viimeisen kerran se oli tuskaa mutta helpotti sillä olit lähellä. Jätin sut yksin e tiiä miks. Hymysi sai ilon puolellemme. Kerran sisko<3 aina sisko<3 En jättäis sua enää koskaan. Mitä tehdä rahalla rakkaus on tärkeämpää<3 Rakas milja jätit minut 16.5.2013
MILJA siskolleni<3 rakastan sua....

Ja tästä eteen päin jatkan siten että sanon :Älä jätä mua yksin!
Minun Motto!
Halusin tällä saada edes kiusaajien vähän ajatella

MLL Ylläpito

Hei,

olen todella pahoillani serkkusi menettämisestä. :( Surusi on varmasti pohjaton ja tulet aina kaipaamaan häntä, mutta onneksi sinulla on ihania ja kauniita muistoja hänestä. Ajan kanssa surun kanssa oppii elämään ja tuska helpottaa.

Kiusaaminen, josta kerroit, on todella väärin ja se täytyisi saada loppumaan. Jatkuuko se siis edelleen? Oletko kertonut kenellekään aikuiselle koulussa tai kotona kiusaamisesta? Koulun velvollisuus on puuttua kiusaamiseen ja tehdä kaikkensa saadakseen se loppumaan. Koulussa esimerkiksi koulukuraattori on sellainen aikuinen, kenelle voi kertoa kiusaamisesta ja joka voi puuttua kiusaamiseen.

Toivon, ettet syytä itseäsi serkkusi kuolemasta. On kamalaa, että hän joutui onnettomuuteen ja menetti henkensä, mutta se ei ollut missään nimessä Sinun syysi! Kunpa voisimmekin hallita elämää.. Serkkusi varmasti haluaisi ja toivoisi, että Sinä elät onnellista elämää ja vaalit ihania muistojasi hänestä.

Paljon, paljon jaksamista sinulle! Rohkaisen sinua juttelemaan aikuiselle kiusaamisesta sekä surustasi. Puhuminen auttaa eikä sinun tarvitse kantaa isoja taakkoja yksin.

Voit myös aina soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 (puhelu on maksuton) ja jutella nimettömänä ja luottamuksella aikuisen kanssa. Tai voit kirjoittaa kirjeen Lasten ja nuorten kirjepalveluun.

Tukeni, voimani ja rakkauteni sinulle

Et tunne minua, mutta ei sun tarvitsekaan. Enhän minäkään tunne sinua… Mutta… Mä olen vaan joku outo, mystinen tyttö jostakin tuolta. Mutta se ei ole tärkeetä, kuka mä olen. Vaan se, mitä sanon.
Sydämestäni lähtevä osaanotto serkkusi poismenon johdosta. Olit hänelle varmasti yhtä rakas ja tärkeä, kuin mitä hän oli sinulle. Kaikki tukeni ja sympatiani tueksesi ja voimaksesi surussasi. Lentäkööt suojelusenkelini suukottamaan otsaasi ja pitämään kädestäsi kiinni.
Toivottavasti tämän maan kiusaajat ottavat onkeensa ja jättävät viattomat kanssaeläjät rauhaan… Tiedän, miltä tuntuu olla syrjitty ja kiusattu. Mutta jos vain jaksaa puurtaa kaiken kivun läpi, vielä jonakin päivänä elämä hymyilee. Toivon, että sinullekin tapahtuu niin.
En ehkä voi olla tukenasi jokapäiväisessä elämässäsi, mutta haluan sinun tietävän, että haluaisin olla tukemassa sinua. Joten kaikki tukeni, voimani ja rakkauteni sinne luoksesi!

Pysähdy hetkeksi, sulje silmäsi ja tunne, kuinka ajattelen sinua

heinolan hajupommi

Ouhhh.
Koita pärjäillä tai soita 116 111 sielt saat varmasti apua

Vastaa aiheeseen: Rakas serkkuni (jätetty)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top