Siirry sisältöön
Nettiystävä

Tykkään kuunnella ihmisten huolia ja yritän aina auttaa parhaani mukaan. Jotkut ehkä tietevät minut täältäkin, sillä olen tällä kyseisellä nimimerkillä kirjoitellut viestejä erilaisiin keskusteluihin, joissa apua on pyydetty.

Tulee vaan niin hyvä mieli kun on jotakuta yrittänyt ainakin ohjata oikeaan suuntaan. Pystyn kuuntelemaan pitkiäkin aikoja, lukemaan pitkiäkin tekstejä, kun tiedän, että tämä ihminen tarvitsee apua.

Haluaisin isona psykologiksi. Se, että kuuntelisin ja auttaisin ihmisiä työkseni, olisi taivas. Vaikka olen itsekin sellainen, että ahdistun todella helposti ja olen herkkä, muiden huolet eivät päällimmäisenä jää mieleen, vaan enemmänkin se, että olen ehkä saanut levitettyä heidän ahdistustaan ja huoliaan.

Onko samankaltaisia ihmisiä liikkeellä?

Joku

Oletpas hyväsydämminen ihminen :D

VanilijaSahramiMaija

Wau!

Joo oon tykänny auttaa ihmisiä ties kuinka kauan ja rakastan kuunnella vaikka tuntitolkulla kun ihmiset puhuu huolistaan. Oon myös tosi kiinnostunut psykologiasta, oon ajatellu psykoterapeutin uraa. Ainoa vaan että psykologiaa on niin vaikea päästä opiskelemaan.

🤗

Moikka ! 🤗

Mäkin tykkään auttaa ihmisiä täällä.

Haluaisin isona kuraattoriksi tai psykologiksi.
En kuitenkaan uskalla kertoa siitä kenellekään.

Samaistun suhun tosi paljon.

Kiinnostaisko sua jutella välillä mun aloittamassa Ollaan kavereita -keskustelussa ?
Varsinkin nyt,
olis kiva saada sinne kivoja tyyppejä ja saada keskustelu siellä vauhtiin.

Mahtavaa, että oot sellainen kun
oot ! 🤗
Muista pitää huolta myös itsestäsi !
Jos joku asia mietityttää sua,
voit kertoa siitä esim.
Mieli ja keho -keskustelualueella olevassa mun Apua ja tukea -keskustelussa.

– 🤗

Kata, verkk@ri

Juuri tuollaisia ihmisiä tarvitaan tähän maailmaan kuten sinä, jotka haluavat auttaa muita 😊 se on hieno piirre ihmisessä :)

On muitakin keinoja tehdä ihmisten auttamista työkseen kuin psykologin ura. Monet ammattilaiset tekevät työtä muiden ihmisten auttamiseksi. ❤️ Sellaisia ovat esimerkiksi lähihoitajat, sosionomit, yhteisöpedagogit (minä opiskelen sellaiseksi juuri), nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajat, lääkärit jne 😊 ja myös vapaaehtoistyö on hieno tapa auttaa muita, sitä saa tehdä niin paljon kuin vain ikinä jaksaa ja se on todella arvokasta työtä! ❤️

Olisitko kiinnostunut Nuortennetin toimittajuudesta? Tämä homma on todella palkitsevaa ja tässä kokee tekevänsä jotain millä on merkitystä! 😊

Jos sua kiinnostaa, ole yhteydessä sähköpostilla tai whatsappilla (Riikka: riikka.kaukinen(a)mll.fi tai 050 453 1523).

Yst,
Kata, Nuortennetin toimittaja

:)

Minustakin on kiva auttaa ihmisiä. Siitä tulee kiva olo. :)

Vastaa aiheeseen: RAKASTAN ihmisten auttamista!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top