Siirry sisältöön
Dingg

Moi. Eli oon 12v tyttö ja oon ihan sikana rakastunu yhteen tyyppiin joka on siis malli ja asuu ulkomailla. Se on jotain 20+ ja oon nii lätkässä siihen et mun sydämeen sattuu joka ikinen päivä. Se on mun mielestä maailman söpöin mies (jos miestä voi sanoo söpöks) ja lisäks sen kuva on mun puhelimen taustakuvana koska mä rakastan sitä.

Sanokaa hyvät ihmiset miten saan nää sydänsurut pois!!????
Oon ihan masentunut koska se on vaan nii gorg😭😭😭😭
💔💔💔💔

Felix Felizis✨

Sama tilanne…
Tosin itse en ole ihan rakastunut häneen vaan vain lähinnä ihastunut. Täytyy kuitenkin muistaa, että jos kyseinen henkilö on julkisuudenhenkilö, hän ei välttämättä ole siltä miltä näyttää. Vaikka hän esiintyisi roolimallina ja täydellisenä ihmisenä kameroille, voi todellisuus olla toinen.
Joka tapauksessa, vaikka et voi elää hänen kanssaan, voit silti tehdä niin unelmissasi.
Tsemppiä!!

Tekavi

Hei! Mulla kokeneena ihastuneena olisi vain pari neuvoa. En oo expertti mut yritän auttaa parhaani mukaan.
1. Kaikilla on jokin tuollainen ihastus.
Joskus tyypit tykkää vaikka niiden opesta. Se on ihan normaalia. Yleensä tuollainen ihastus tuntuu vahvimmalta ekan,tokan, ja kolmannen kuukauden aikana,mutta sitten lopahtaa. Voi olla myös erilaisia tilanteita missä kestää eri ajan. (Itse olin iha lätkässä Andrew Garfieldiin ku olin kattonu ekan spider manini.)

2. Ei kannata miettiä sitä liikaa.
Älä googleta sitä 24/7. Kannattaa ottaa hänen kuvansa pois puhelimesi taustasta. (Ei oo pakko mut voi auttaa.) Jos sen tunteen jättää rauhaan hetkeksi se alkaa usein sammua. Se voi olla vaikeeta koska ihastuminen on ihana tunne,mutta ei se oikein vaikuta hyvin mielenterveyteesi Jos tykkäät niin tavoittamattomasta tyypistä.

3. Hae ymmärrystä ja apua.
Ystäväsi hyvin todennäköisesti pystyvät samaistumaan sun ongelmaan. Voit myös olla enemmän sun ystävien kaa, et saat sun mielen pois siitä sun ihastuksesta.
Myös jos mitkään nää vinkit ei auta, tai koet muuten vain olosi hyvin masentuneeksi, puhu vaikka koulupsykologille. Hän on varmasti nähnyt yli 100 tuollaista tapausta uransa aikana joten älä stressaa siitä. Ymmärrän että vanhemmille puhuminen voi olla noloo joten siksi neuvon kuraattorii tai koulupsykologi.

Toivottavasti auttaa<3

koirahauhau

elämä on edessä päin. kyllä pääset yli ajan kanssa.

Dingg

Kiitos vastauksista<3

Oon kyllä ehtiny siitä tietoo ja tiiän sen taustat yms. Ei oo pois suljettuu et se tykkäiski musta. Mut joo se on julkkis nii eihän se edes tiiä et mä oon olemassa eikä tällasta maan matosta varmasti haluaiskaan kumppaniks

En oo varma et saanko sitä edes pois mielestäni koska oon kuullu et jos on todella rakastunu nii ei vaan haluu luovuttaa…ja mä oon vähän sitä tyyppiä ×_×

Tyttö 011

Siis mulla on myös ihastus ongelma. Ihastuin siihen yhellä leirillä just pari päivää sitten. Mä aattelin että voisin leirin vikana päivänä jutella sille mut se oli lähteny sieltä jo edellisebä päivänä ja tiiän vaan sen tyypin nimen ja se asuu eri paikkassa kun mä. Enkä tiiä minkä ikänen se on. Mut en silti voi olla ajattelematta sitä.

Vastaa aiheeseen: Rakastuminen ihmiseen jota en voi tavottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top