Siirry sisältöön
Ei-niin-tärkeä

Hei. En niinkään tullut kysymääm apua, tahdon vain avautua anonyymisti jonnekkin. Tämä oli ensimmäinen paikka joka tuli mieleen.
Näyttäisi siltä, että tuli väärään osioon. Mutta kuitenkin.

Olen tyttö, täytän tänävuonna 16. Tutustuin n. puoli vuotta sitten netissä minua pari vuotta nuorempaan tyttöön. Ja nyt olen rakastunut häneen. Hän vain on niin täydellinen. Ei siis ihme, että hän on varattu.
En ole koskaan tavannut häntä tai hänen ystäviään. Puhun hänen kanssaan puhelimessa silloin kun meillä kummallakin on aikaa, mitä meillä ei yleensä ole – hän ei voi puhua kun hänen äitinsä on kotona, ja toisinaan hänen ystävänsä eivät anna hänen puhua minulle. Tässä huomaan sen, kenet hän laittaa etusijalle.

Tämä tyttö kyllä tietää, että minä rakastan häntä. Se ei haittaa häntä ollenkaan, mutta olen varma että hän vihaa kuulla minun sanovan hänelle ”minä rakastan sinua”.

Olen aina vihainen itselleni siitä, että rakastuin häneen. Itken iltaisin katkerasti kenenkään tietämättä, ajattelen häntä koko ajan. Mutta hänen ajattelemisensa johtaa sitten muihin ajatuksiin – kuten siihen, miten kykenemätön olen saamaan rakkautta. Haluaisin, että joka rakastaisi minua samalla tavalla kuin minä häntä. Sen ei tarvitse olla hän. Ei, hän on onnellinen nykyisen tyttöystävänsä kanssa, ja minä olen onnellinen siitä, että hän on onnellinen. Mutta… Minä en saa puoleeni kenenkään rakkautta. Hän sanoi, että jos olisi tutustunut minuun ennen tyttöystäväänsä, hän olisi rakastunut minuun. En tiedä, pitikö sen lohduttaa, mutta se ei lohduttanut.

Kiitos kun jaksoit lukea.

?

ootko sä lesbo?

Ei-niin-tärkeä

Bi-seksuaali.

Arttu – Verkkari

Tervehdys!

Oli hyvä, että otit asian puheeksi.

Rakastuminen on aina ihana asia, olipa sitten rakastunut tyttöön tai poikaan. Voisit yrittää jutella tämän ihastuksesi kanssa siitä, että kummasta hän pitää enemmän. Voisitte yrittää sopia tapaamisia ensin ihan vaikka kavereina ja siitä pikkuhiljaa eteenpäin. Hyvä asia on, että hän tietää että rakastat häntä ja voisit joskus sanoa hänelle ihan reilusti ”Minä rakastan sinua” ja katsoa sitten, miten hän reagoi. Jos se kuitenkin tuntuu hankalalta, annat asian olla ja yrität vähän ajan päästä uudestaan.

Toivottavasti saat tämän tytön tietämään, että rakastat häntä.
Onnea! :)

Lopuksi haluan sanoa, että ketään ei haukuta, vaikka olisi rakastunut samaan sukupuoleen!

jemppu

”Lesbo” on nykyaikana loukkaava sana, käytettäväksi suositellaan termiä ”lebsidiaani”.

Deidara

Hei. Olen Ei-niin-tärkeä, vaihdoin vain nimimerkkiä.

Asiat kääntyivätkin kuin kääntyivätkin suopeaan suuntaan – tämä tyttö, jota rakastan, rakastaa minua. Menen ehkä hänelle yöksi tässä kesäloman aikana.

Hän jätti tyttöystävänsä, mutta syynä en ollut minä (mikä on hyvä asia, minulla jä rakkaani exällä ei muutenkaan ole hyvät välit), vaan hän yksinkertaisesti kyllästyi tyttöystävänsä väinpitämättömään kohteluun.

Halusin vain tulla kertomaan miten asioiden kanssa on käynyt. En vieläkään ymmärrä, miten ihmeellä ansaitsin hänen rakkautensa.

Nimetön

Varo vaan, ettei susta tule laastarirakkaus.

Vastaa aiheeseen: Rakastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top