Siirry sisältöön
Sitruuna 🍋

Terve siis. Olen siis ihastunut parhaaseen ystävääni. Tai voisin jopa ehkä sanoa että rakastunut. Okei, no ehkä ihan hulluna lääpällään plää plää plää lisää synonyymeja.
Tämähän on siis aivan kauhea tilanne sillä en halua tuhota ystävyyttämme vaikka maksettaisi mutta samaan aikaan tunnen että jos en voi olla rehellinen, tuhoan kaverisuhdettamme yhä enemmän. Olen jo nyt hieman etäinen sillä en uskalla olla liian lähellä häntä ettei hän arvaa tunteitani ja etten vahingossa lipsauta jotain sammakkoa suustani. Tiedän 99% ettei hän pidä minusta takaisin (olen melko hyvä lukemaan hänen kehonkieltä yms.) ja vaikka pitäisikin onko seurustelu kannattavaa sillä jos satumme eroamaan, tuhoutuuko ystävyytemme? olen jo aiemmin seurustellut yhden läheisen ystävän kanssa ja sen jälkeen pahasti eronnut ja nyt ystävyytemme on niin ja näin kunnossa. en halua että ihastukselleni/bestikselleni käy samoin. mitään neuvoa miten voisin uskaltaa puhua hänellä asiasta tai mitä pitäisi tehdä. tunnen oloni niin avuttomaksi! Olen kirjoittanut hänellä rakkausrunoja ja kaikkea mutta en silti pääse hänestä yli ja hän pyörii päässäni koko ajan ja tulen pian hulluksi ja teen jotain kamalaa aargh!!
Ainiin ja en edes ole täysin varma olenko ihastunut vai vain yksinäinen ja huomiota vailla. Ja olen varmaan myös liian nuori seurustelemaan tosissaan (14v) enkä edes ylipäässyt exästäni joten öö seurustelu ei olisi hyvä idea sillä en halua satuttaa hänen tunteitaan omieni takia.
Also hän saattaa jo seurustella jonkun muun kanssa (on heittänyt tälläistä läppää mutta ei suostunut kertomaan enempää??)

ja jos koet asian niin tärkeäksi: minä ja bestikseni olemme kumpikin ei-binäärisyyden sateenvarjon alla sukupuoli-identiteetiltämme jees jees.

Vaniljapallero ;3

Hei!

Tosiaan aika kiusallinen tilanne…
Sanoisin, että sulla on kaksi vaihtoehtoa; joko kerrot hänelle asiasta ja kysyt mielipidettä suoraan. Jos hän tuntee samoin, kaikki menee varmasti hyvin.

Jos ei, hän saattaa ottaa vähän aikaa etäisyyttä, joka on myös ok. Silloin ei kannata olla liian läheinen tai tuttavallinen, sillä se saattaisi olla hänellekin kiusallista. Sitten hän saattaa ilmoittaa, ettei tunne samoin, mutta todennäköisesti voitte jatkaa ystävinä.

Toinen vaihtoehto olisi yrittää unohtaa koko asia, mikä voi olla vaikeaa. Muista kuitenkin, että ystävyys ei katoa haaveiden mukana!

Tsemppiä sulle! <3

Vastaa aiheeseen: Rakastunut parhaaseen ystävään. Neuvoja??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top