Siirry sisältöön
lost in love

Eli oon varattu mun omalle ihanalle poikaystävälle ja mä rakastan häntä ja tunnen oloni ihan taivaalliseks hänen seuras ja sillee, mut…

Mun luokalla on ihan järkyttävän upee kundi. Ulkonäöllisesti ja luonteeltaan. Ja sit se juju mikä mua vaivaa ihan järkyttävästi..

Ku oon jänen lähettyvillä/seurassa Mä muutun sairaan ujoksi (ja en siis oo mikään ujo tyttö!) en uskalla oikeen sanoo mitää, mä tunnistan hänen äänen ihan mistä vaan ja mä tiiän et en sais tuntee näin mut ku mä kuulen sen äänen tai katon häntä silmiin nin must tuntuu et kaikki muu vaan katoo ja siis mun sudän pamppailee ihan hulluna ja tuntuu et kaikki voi kuulla sen.. D: 

Ja mä en tiiä yhtään että pitääkö kyseinen poika musta edes kaverina tai mitenkään… :/
ja oon sen verran ujo puhumaan hänelle et uskaltaisin sanoo mitään, ja muutenkin kun en osaa unohtaa häntä ja olen varattu… D: help pliis niin äkkii kun voitte!!

mielipide

Oon itekkin tyttö ja varattu. Ja oon seurustellu poikaystäväni kanssa jo 2 ja puol vuotta. Mun mielestäsun pitäis tos tilantees kysyy ensinnäkin siltä sun luokan upeelta kundilta et onko sillä tunteiyta sua kohtaan ja sit kantsii miettii et kui hyvin sun oma jätkä sua kohtelee. Ja kantsiiko sun antaa sun oman jätkän vaan mennä. Mieti kumman kanssa oliait mielummin ja kumpi sua ehkä kohtelis paremmin :)

Nimetön

Kerro sun poikaystävälle siitä mutta vakuutat että se ei oo sen syy vaa että sä rakastat sitä sun poikaystävä mut et tiiä mitä sun pitäis tehä?

Vastaa aiheeseen: Rakastunut väärään henkilöön?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top