Siirry sisältöön
Jari

Oon 13 vuotias poika ja oon ihastunut oikeen kauniiseen tyttöön. Miten lähestyisin häntä? Hän on ujo ja kehittyneempi kuin muut. Hän on kiusattu ja minua harmittaa se. Voisinko itse vaikuttaa asiaan jotenkin?

W

Puolusta häntä kun häntä kiusataan.
ja ole mukava ja siitä pikku hiljaa eteen päin

;)

Loistoidea, ”W” itse en olisi keksinyt noin hyvää tapaa lähestyä tyttöä. Tällä tavoin osoitat että välität hänestä, etkä hyväksy tytön kiusaamista.

Kannattaa myös mennä juttelemaan hänelle vaikka koulusta tai muusta kevyestä näin aluksi – tiedätkö hänen nimeään? Sitä voi kysyä ohimennen tai jos tiedät se on jo hyvä asia. Muista esitellä itsesi jos hän ei tunne sinua!! Se on kaiken a ja o.

Onnea!! <3

normityttö:D

No siis mullahan kävi silleen et ku mun kavereiden kaa oli iso riita ja menin jonnekki muualle syrjään ja yks poika (sama ikä mut vaa rinnakkaisluokka) tuli kysyy mult et mikä mul on ja se kysys et ketä mua kiusas ja miten ja sit se vaa sanos et älä välitä niist ja mä halasin sitä…sen jälkee oon ollukki ihastunu siihen…mut en oo sanonu sitä vieläkää sille ja meen yläkouluun ja en nää sitä varmaan koskaan ku joskus ku pyöräillään keskustaan ja myös yhen toisen kaverin kaa (tyttö) mut mä annan sulle vinkin jos kysyt et kuka sua kiusaa ja miten ja ynm. Niin kysy siltä tytöktä mitä tunteita sillä on sua kohtaan (kysy sit ku ootte ollu ystävii jo vähän aikaa) koska meinaa ite oon tyttö ni kyl mä tykkäisin et poika tekee aloitteen koska se on söpöä :3 ja kannattaa ”kiusata” sitä tyttöö pienel tönimisel kyl sä varmaan tiiät meinaa kaikki tytöt tykkää siitä. :DD toivottavasti autto

Vaikka tilanne

Tota mulla on vähän vaikee tilanne oo. Ollu ihastunut yhteen 13v poikaan(oon saman ikäinen) ja ollaan säädetty paljon nyt me tota ollaan taas vähän riidois tai ei oikeestaan kuuntelin vaan muita tyttöi ja pelkään et vedin sen Kaa välit se kuitenkin tykkää musta sen nyt tajuaa kun se tuijottaa mua ja tunkee sinne missä mä oon. No mitä mun pitäis tehä en ainakaan uskalla taas ruveta säätää kun pelkään et se ei enään tykkää musta :c. Ja kun se on ollu peluri niin pelkään että se vaan juonii jotain… No mun pään menoksi :c . Se on kuitenki ainut jota oon harkinnut poikakaverikseni koska muut on no vähän rasisti tai kivoi mut ei niinku se

Vastaa aiheeseen: rakkaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top