Siirry sisältöön
Jinsku (07)

Moi, ja siis alust varmaan jo huomaa, et kyse on rakkaudesta ja sen sellaisesta..
Mut jooh. Oon rakastunut yhteen jätkään ja siis se on mua kolme vuotta vanhempi.. mul on sen numero ja laitan viestii vähä väliä.
No, kirjoitan siis kirjoi ja runoi ja lähettelen niitä (enemmiten runoi) sille jätkälle ja se tykkää kuulemma niistä.
Oln ihan lääpällään siihen mut ei voida tavata koska se on stadis ja ite ihan landelta. Tutustuttiin protul jos joku tietää.
Se jätkä on aivan ihana ja haluisin kertoo sille et tykkään siitä tosi paljon mut en vaan pysty siihen. Pelkään et se ei enää haluu puhuu mulle. (Mulla siis on ollut aiempi ihastus, joka vihaa siis mua, ja levittelee typeriä huhuja ja puhuu musta pahaa kylällä, mutta onneks en oo nähnyt sitä pariin viikkoon)
En siis tiedä miten mun pitäisi kertoo sille jätkälle et tykkään siit. Kuolen oikeesti tähän kipuun)

Help me!

nollaseiska

tuntuuko susta että se vois tykätä susta? teillä on kuitenkin aika paljo ikäeroa nii silleen kannattaa varmaan edetä aika varovasti :)

puurokauhanen

helou jos kerran oot runoilija/kirjoittaja sielu, voisit miust kokeilla kertoo omista tunteista just runollisesti ja sit sanoo et ”tää on siusta” ja kattoo miten tää reagoi. En usko et kukaa aito ihmine joka aidosti välittää, katkasee välejä tuttuun vaikka tää ois siihen ihastunut ja tunteet ei olis molemminpuoliset. Joten mikset kokeilis? Lisäks aina voi jälkikäteen sanoo et se oli vitsi jos alkaa nolottaa

Vastaa aiheeseen: Rakkaus on syvältä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top