Siirry sisältöön
alexwz

Olen -00 trans, syntynyt tytöksi. Olen rakastunut erääseen tyttöön luokallani. Seurustelimme muutaman viikon 7. luokalla, mutta myöhemmin sain kuulla jotakin hyvin ikävää: tytön kaveri aloitti ja lopetti suhteemme, eikä ihastukseni ollut vaikuttanut asiaan mitenkään, eikä uskaltanut kertoa asiasta minulle ennen suhteen päättymistä. Pidimme toisillemme mykkäkoulua yli kuukauden suhteen päättymisen jälkeen.
Olemme nyt hyviä ystäviä, mutta omat tunteeni eivät ole muuttuneet mihinkään. Hänellä on poikaystävä, jonka kanssa he ovat seurustelleet yli 6 kk. Ihastukseni kertoo suhteensa yksityiskohdat minulle, ja olen usein myös heidän välikätenään, kun poikakin tulee puhumaan minulle, jos he riitelevät, ja molemmat uskovat vakaasti, että toinen ei rakasta ja pettää toista. Se on todella ahdistavaa, koska rakastan tyttöä edelleen niin paljon. Olen monesti sanonut hänelle mahdollisimman hienotunteisesti, etten halua kuulla. Hän tietää, kuinka paljon häntä rakastan ja että olen todella kateellinen ja katkera.
[osa tekstistä poistettu] Käyn psykologilla ja puhumme asiasta, vanhempieni kanssa en ole niin läheinen, että kertoisin heille.

Mitä minä teen? En halua päästä hänestä yli, koska en halua elää ilman hänen näkemistään!

Lisäksi kysymys: Jos olen syntynyt tytöksi, mutta tunnen itseni pojaksi, olenko trans-poika? Ja kutsutaanko suuntautumistani silloin homoksi vai lesboksi vai joksikin muuksi?

kfld

Kinkkinen juttu. Sanoisin kuitenkin että olet poika. Ruumis ei ole yhtä vahva kuin mieli :)

Vastaa aiheeseen: Rakkaus [osa tekstistä poistettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top