Siirry sisältöön
tietämätön

Olen huomannut että olen ihastunut kahteen eri poikaa. Toinen niistä on ihastunut myös minuun, mutta molempien elämän tilanteesta johtuen ei ollu uskallettu alkaa vakavampaan juttuun. Ja nyt kun tämän henkilän kanssa ei ole tapahtunut mitään olen huomennut, että olen ehkä ihastunut myös toiseen kaveriini. Tähän minulla ei näillä näkymin ole mitään mahdollisuuksia, joten tuntuu tyhmältä jos olen ihastunut myös hänee. Nyt en tiedä pitäisikö pitäisikö minun yrittää unohtaa tuo toinen johon ei ole mitään mahdollisuuksia ja keskittyä toiseen vai kuinka minun tulisi toimia?

poika

Vaikea sanoa, mutta jos et tiedä yhtään mitä tämä toinen ( siis se ei ihastunut ) tuntee sinua kohtaan ja käykin niin että koitat aloittaa seurustelun hänen kanssaan, voit loukata tätä sinuun ihastunutta. Mutta kuuntelee vaan sydäntä, ei se maailmanloppu ole jos asiat eivät tällä kertaa mene niin hyvin kuin olisivat voineet.

tietämätön

Selitykseni taisi olla hieman epäselvä, koska tämä joka ei ole minuun ihastunut seurustelee ja on myös kihloissa. En vain tiedä onko tunteeni tätä kohtan ihastumista vai onko hän minulle todella rakas kaveri. Ja tämän toisen henkilön kanssa, joka on ihastunut myös minuun, en uskalla alkaa hänen kanssaan mihinkään ennen kuin olen saanut tunteeni selväksi. Mutta toisaalta mietin asiaa niin, että jos saisin silloin paremmin tunteeni pois tästä toisesta. Ja kerranhan tässä vain eletään ja eikö riskejänkin pitäisi ottaa?

Sekopää

Mulla on sama ongelma. Tosin tiedän että toinen pojista johon olen ihastunut ainakin väittää että ei tykkää musta, muuta kun kaverina. Toinen pojista taas vaikuttaa siltä että tykkää musta ja hän tietää että tykkään myös toisesta pojasta. Tosin oon sitä mieltä että jos tiedät toisen pojan olevan kihloissa ei häntä edes kannata ajatella! Onnea!:)

tietämätön

Ja asiat monimutkastuu entisestään ennenku ykskään asia ehtii selvetä. Tai no olen päättänyt, etten ajattele tätä kihloissa olevaa henkilöä muuten kuin kaverina, koska niin on paras.
Mutta tämän toisen henkilön kanssa asiat ovat mutkistuneet, sillä meistä liikkuu huhuja ja tällä henkilöllä vaivaa meidän ikäero. Samalla selvisi monta muutakin asiaa. Emme ole nähneet tämän jälkeen, joten moni asia painaa mieltäni ja tunnen oloni hyvin yksinäiseksi.
Haluaisin kovasti nähdä tämän pojan, mutta meidän aikataulut ei millään meinaa osua kohdalleen ja pelkään että tapaamisemme venyy ja venyy, jolloin en voi päästä yli tästä henkilöstä. Henkilöön josta tykkään saatan olla hyvinkin pitkään ihastunut, joten jos emme nää ja selvittämättömät asiat vaivaavat mieltäni pelkään etten pysty pääsemään hänestä yli ja jatkamaan eteenpäin. toivon kuintekin että pystyisimme jatkamaan kavereina.

Sekopää

Joo. Kannattaa ottaa riskejä. En kehota sinua menemään kihloissa olevien väliin ja ymmärrän myös että et halua alkaa kenenkään kanssa ennen kuin tiedät tunteesi varmoiksi! Jos haluat niin kysy pojalta suoraan että kenestä tykkäät. Niin ongelman saisi ainakin selville. Onko kihloissa oleva siis sinulle rakas kaveri vai ihastus? Entä toinen poika? Mutta tovottavasti tulet pian ”järkiisi” ja saat tuon koko sekasotkun( siltä vaikuttaa!:):)) pois päiväjärjestyksestä niin voit unohtaa huolet!:):) onnea!!!

Vastaa aiheeseen: Rakkautta vai ystävyyttä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top