Siirry sisältöön
Spageli

”aa no siis haluun rantakuntoon jotta näytän rannalla niin kauniilta”
”oikeesti jos en oo rantakunnos nii en mee rannalle”
”mun on pakko hankkii hyvän näkönen pylly, pakko treenaa taas”
niinku miks, kaikkihan me ollaan ihmisiä ja mitä väliä sillä on jos on talven aikana vaikka kerääntynyt painoa. ei kenenkään tarvii näyttää täydelliseltä bikineissä, tai ihan missä vaan. siis jos se on vaan kyse siitä että on mahamakkaroita tai reidet näyttää isoilta, tai mikä tahansa, niin mitä sitten. mun tavote kesäksi on vaan se, etten vertaa itteeni kehenkään. jos mun kavereilla on vaikka isommat tissit ku mulla, niin sitten on, munki kirsikat on ihan kauniita vaikka onki pienet. jos mun kavereilla on pienempi maha ku mulla niin sitten on :)

mutta mun pointti on se, että kenekään ei tarvitse näyttää täydelliseltä, kenelläkään ei tarvi olla ”ihanne” vartalo. ei meidän tarvii näännyttää vaan siksi, että näytetään samalta niinku joku malli tai mikä tahansa. se on periaatteessa jokasen asia, treenaako ihmisiä varten, tai sitten ei kenenkään takia, tai sitten ei treenaa yhtään.
oikeesti, kun mä sanon tän että sä näytät hyvältä olet sä sitten minkä muotonen, minkä pituinen, ja mitä tahansa, sä oot kaunis just tollasena❤️

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

I-H-A-N-A-A! Ja totta! Tää on just tää esimerkillinen ajattelutapa, että kaikki koot on kauniita ja ulkonäköään täytyisi hoitaa vain, jos se tuo itselle jotain, joka ei liity toisiin ihmisiin. Esim. jos meikkaaminen on sun tapa ilmaista itseäsi, meikkaa. Mut jos meikkaamalla sä yrität vain saada toisten hyväksynnän, mikä järki siinä on? Ah, mä niin rakastan tätä! Kiitos Spageli❤️🔥❤️‍🔥 Maailma kaipaa enemmän sun kaltaisia ihmisiä!

Tästä tulee mieleen Holly Bournen kirja Mitä tytön täytyy tehdä? Kantsii lukee.

?

Oot niin oikeessa!❤️

Neutraali

Kiitos <33
Tää oli tärkee pohdinta ja muistutus<3 Lisäks, leveet reidet on aikas håt, vai??

Viel viimeseks, KAIKKI Holly Bournen kirjat on ihania, varsinki, kun niitä on nyt tullu Suomessaki ihan kirjastoihinki

13v tyttö

Ahh toi muistutus tuli just täydelliseen aikaan! Tätä pitäs painostaa enemmän. Olen itse ollut välillä tosi epävarma kesäisin uikkareissa tai vaikka vaan shortsit jalassa, ku oon lapsesta asti tuntenu oloni vääränlaiseksi, kun olen hieman painavempi ku muut. Mutta ehkä se tästä ku alkaa ymmärtää että se ei haittaa että en ole laiha kapeavyötäröinen, liikun ja syön terveellisesti pystyn tekemään samoja asioita kuin laihakin, olen tämän näköinen ja kokoinen ja se riittää <3

12v tyttö

Ihanaa piristävää tekstiä☺😊

Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou…

Entä jos haluu pysyy terveellisenä ja terveenä ja hyväkuntosena. Onko se sit väärin vai fine?

Ciaó…?

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Bab Honey Girl Androgyyni, ei kai siin mitää, mut jos treenaa vaan, koska hävettää näyttäytyy omassa ihanassa kehossa, ei siin oo mitään järkee.

”,

Ihana!
Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜, musta tuntuu, että sillä tarkotettiin sitä että alkaa laihuttaa että pääsis rantakuntoon… Mut on ihan fine jos elää terveellisesti, mutta kannattaa pitää rajat…😅😊

Spageli

siis en tarkottanut että pitäisi olla epäterveellisiä elämäntapoja, vaan että oppis hyväksymään oman kehonsa, eikä treenais muita varten.
kirjotin ton tekstin siinä uskossa, että jos on ollut vaikka huono olo omassa kehossa, tai vertaa itseään muihin, että se edes vähän piristäisi.

Jokutyttö

Spageli: kyllä se piristikin <33

I am very dumb 😌

Oot niin 100,1% oikeessa 🤍🤍🤍🤍🤍

Vastaa aiheeseen: rantakuntoon (miksi?)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top