Siirry sisältöön
mitä teen?!

oon 16 vuotias tyttö ja mun menkat on jo ainaki kuukaude myöhässä.. mul on poikaystävä ja oon harastannu seksii sen kanssa voiks olla mahollista et oisn raskaana.. en oo uskaltannu puhuu täst kellekää muulle ku yhelle un kaverille.. pelkäään et oon raskaana enkä uskalla hakea edes raskaus testiä.. mitä mu pitäis tehä?

Nimetön

Voi olla hyvinkin mahdollista! Sitä ei tarvi pelätä, kannattaa ostaa raskaustesti vaikka hävettäiskin! Ei siinä mitään ainakaan menetä, tsemppiä! Kannattaa sanoa asiat suoraan :)

lucianna

Moi! Oon kans 16-vuotias tyttö, mut se ei nyt liity mun asiaan kyl.. :D Mut siis onhan sun pakko sanoo jossain vaiheessa muille siitä, et oot raskaana, siis jos oot, ku alkaahan se sit jo näkymään esim. pahoinvointi ja silleen. Sun pitäis varmaan kertoo jollekin ja niin teitki jo ja sit ostaa se testi tai pyytää jotain vanhempaa kaveriis? ostaa sen tai jotain!!

XD XD

Puhu asiasta aikuiselle ja mene raskaus testiin. Onnea.

minnäää

Mahdollista on! Kerää rohkeutta ja käy hakemassa testi sillä ob hyvä sinun se asia saada tierää!

s.pee

Oon 17v. Tyttö ja mulla on kuukaudet myöhässä nytten ja niitä on aikaa kun tein seksiä siitä on jo kolme viikkoa kun oon tehnyt seksiä ja mitä minä teen nytten tämän asian kanssa. ??

eshirvi

ei sulla oo mitään hätää jos haluat pitää lpaset mutta jos toteat raskauden ja haluat lopettaa suosittelen abortin otta heti heti

Vastaa aiheeseen: raskaus..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top