Siirry sisältöön
Ongelmareisienkanssa

Olen 14v tyttö ja mulla on liian paksut reidet mut yläkroppa on normaali sellanen ettei oo mitää makkaroita tai sillee. Mut mul on ongelma just reidet. Miten saisin niitä vähän laihemmiksi. Tai saisin rasvan pois niistä? Olen kuullut että reisiin rasvan kertyminen voi johtua jostai suolisto viasta? voiko mulla olla semmonen? Olen myös aika lyhyt kun olen n.154cm.

Mm

Hei! Tytöillä rasvaa kertyy usein reisiin ja se on normaalia! Voisitko jutella tästä koulun terkkarin kanssa? Hän osaisi auttaa ja kertoa onko epänormaalia, tuskin on. Mulla rasvaa kertyy mahaan, toisilla reisiin. Monet pitävät isoja reisiä kauniina! Koulussa ja muualla kerrotaan miten tytöillä alkaa murrosiässä menkat ja karvat kasvaa yms. Mutta ei kerrota selluliitistä tai raskausarvista, joita tulee monille. Et todellakaan ole ainoa jolla rasvaa kertyy reisiin!

[Osa viestistä positettu]

14v Boi

Ite voin sanoa että minulle se reisirasva on tärkeää, koska minulla on tyypin 1 diabetes ja insuliinipumppun letku on siinä kiinni 24/7. Ennen kun olin pienempi kukkakeppi kuin mitä olen nyt, se letku laitettiin persuksiin.

moi123

Oon tyttö 13v ja poen samaa asiaa. En uskalla kuitenkaan kysyä terkkarilta asiasta. Jos äidiltäni kysyisin vastaisi hän vain ”aivan normaalia” sillä hön tietää miten huono itsetunto minulla on.
Olen lihonut 1 vuodessa noin 8 kiloa [osa tekstistä poistettu] ja korn olevani pyöreä mutten lihava. Häpeän esim uimarannoilla uida kun melkein iaikki kaverit ovat niin hoikkia voisi sanoa että unrlma kroppaisia . Ahdistaa liikaa! Voisiko joku neuvoa ?

Joku tyttö

Hei, älä oikeesti mieti mitä muut ajattelee sun kropasta, koska ei ne välttis ees ajattelekkaa siitä mitää, tai ei mua ainakaa kiinnosta miltä mun kaverit näyttää. Luonne on se tärkein! Jos ne on oikeita frendejä nii ei ne mittää alkais sanomaa tai semmosta! Kaikki on hyviä omana ittenään. Määki leikkasin siilitukan noin kolme kuukautta sitte ja moni ei ees välittäny siitä ku menniin kouluun, jotku sano jotaki positiivista vaa :) Kotona kaikki oli vhä järkyttyneitä eka mut on ne jo tottunu ja mää selitän tätä nyt, koska tosiasia on ettei kettää kiinnosta.
Just be your self ❤️

Vastaa aiheeseen: Reisiini kertyy rasvaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top