Siirry sisältöön
ehkä reumatyttö 15w

terve, muo mietityttää et voisko mul olla reuma..koska mul on ollu ranne kipeenä jo viidettä kuukautta (jännetupentulehdus liiasta rasituksesta kuulemma, johtuen poikkihuilun soitosta) ja se ei taho kunnol parantua ja lääkäri sano vaan et joo lepoa ja taukoo soittamisesta. mut se ei oo auttanu ja tää ranne ei oo mun ainoo vaiva, nimittäin mul on kummallisii kipui muuallakin just enimmäkseen nivelis ja jänteis..joskus tulee akilles jänteeseen sellanen kauhee vihlaseva kipu et on pakko pysähtyy hetkeks jos on kävelly paljon ja sit särkee joskus sormiinkivaik en oo tehny mitään ym..voisko tää olla jotain varhais iän reumaa?? ja mitä pitäis tehä? toivon vastauksia reumaa sairastavilta ja miksei muiltakin..oon nimittäin aika huolestunu, kosk en haluis lopettaa mun huilun soittoo ja urheiluu tän takia..Kiitän kaikii jotka vaan jaksaa vastaa! ;)

Nimetön

Moi,

Voisitko mennä terveydenhoitajan juttusille ja kysyä tästä asiasta? Hän osaisi varmaan neuvoa ja ohjata tarvittaessa eteenpäin. Tuntemattomiin kipuihin voisi olla ihan hyvä löytää selitys, ja terkkari voisi auttaa siinä.

Tsemppiä! =)

Ehkä reuma tyttö 15v

No vois kyl mennä..mutta kouluterveydenhoitajamme on niiiiin välinpitämätön ja epä-pätevä että sanoisi varmaan vaan että ne on kasvukipuja, muuta kun ne eivät ole! kerran rinnakkais luokan tytöllä käsi murtui koulussa ja kun hän meni sitten tälle terkkarille niin se vain tokaisi että ei siinä mitään pahempaa ole ja kummiskin seuraavana päivänä tytöllä oli käsi paketissa! mutta reuma testeihin voisin mennä…En vaan tiedä mitä tekisin jos minulla todettasiin se..rakastan urheilua ja huilunsoittoa ja pelkään että se rajoittaisi muo jotenkin..:(

ehkäreuma tyttö 15v

:((( nyt on taas tullu näit särkyi niveliin..ei ne silleen häiritse jos ei pahana..onks ketään reumaa sairastavaa tyyppii tääl?? kertokaa miten teil todettiin se ja miten hoidatte? oon NIIIIIN kiitollinen jos joku viittii vastaa ja vois auttaa.. muo vähän pelottaa tää mun tilanne..

häh

Siis oikeesti teidän koulun terkkari kuulostaakin ihan karseelta

Vastaa aiheeseen: reumaako?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top