Siirry sisältöön
Nimetön

yleensä jos mä ja mun hanhemmat ridelää niin jos mäitken niin ne käskee mun pitää turpaa kiini niin mä yleensä itken sileen että en kunnolla pidä ääntä yleensä vaan kyyneleet valuu poskiani pitkin mutta jos mun pikku veljellä ja äitillä ja isällä ja jos mun pikku veli alkaa itkeä niin ne menee aina lohdutaa sitä

Katariina

Heippa!
Todella ikävä kuulla, että sun pikkuveljeä kohdellaan niin erilailla kun sua. Tapahtuuko näin kaikissa tilanteissa? Onko sinulla ja veljelläsi paljonkin ikäeroa?

Oletko pystynyt puhumaan asiasta vanhempiesi kanssa? He voisivat arvostaa sitä, kun kertoisit omista tunteistasi. Sitten kun on rauhallinen ja sopiva hetki, voisit ottaa asian puheeksi? Tai jos puhuminen on vaikeaa, voisit kirjoittaa?

Siiri-Verkk@ri

Hei!

Hienoa, että uskalsit tulemaan kysymään apua ongelmaasi!

Sinun kannattaa kertoa vanhemmillesi, että sinusta tuntuu ikävältä, että et saa itkeä, mutta pikkuveljesi saa.Voi olla vaikeaa puhua asiasta vanhempiesi kanssa, mutta lupaan, että se kannattaa! Kaikkien pitää ja kuuluu saada ilmaista tunteensa! Ei ole oikein, jos et saa näyttää tunteitasi.

Voit myös jutella jonkun toisen luotettavan aikuisen kanssa asiasta, ja miettiä hänen kanssaan miten kertoisit asiasta vanhemmillesi, jos se tuntuisi helpommalta.

Paljon tsemppiä ja rohkeutta jutella asiasta vanhempiesi kanssa!

Vastaa aiheeseen: riita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top