Siirry sisältöön
väritön

Moikka!

Tosi positiivinen aloitus vaikka fiilis ei ihan ole ihan noin positiivinen. Mua ahdistaa ja pelottaa. Oon 17 vuotias ja tuntuu et oon yksin, että jään yksin. Tuntuu että en riitä kenellekään just tälläsenä kun oon, en oo ikinä seurustellu mikä lisää mun pelkoa ja paineita. Toi tuntuu myös jotenki tosi vaikeelta sanoa, että ei oo 17 vuotiaan seurustellu kun tuntuu et nyky hetkessä jopa 15- vuotiaat on seurustellu vähintään 3 ihmisen kanssa.
Oon myös sairastanut syömishäiriötä, oon melkein parantunut siitä mutta matkaa on vielä.
Miten saisin kohotettua mun omatuntoa ja sitä että riitän. Tuntuu et oon yksin enkö voi puhuu kellekkää.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

9lk kesän jälkeen menevä tyttö

moi,
mä oon vähän samas tilantees kun kaikki mun ”kaverit” alkaa kaikkoomaan mun ympäriltä et mul ei oo enää ketään. mul ei oo syömishäiriötä, mut mietin ruokaa TOSI paljon. mäkään en oo seurustellu mut oon vasta 14. mua koulukiusattiin poikien toimesta nii oon aika huono myös tutustuu niihin.

15.v poika

Terve

Toivottavasti sulla menee nykyään vielä parempaan päin syömisesi kanssa. Omasta puolestani voin sanoa, että itsekkään tässä en vielä seurustellut ole (viime viikolla torjuttu viimeksi). Myös riittämättöyyden tunne on erittäin tuttu, mutta senkin kanssa pärjää jos seurustelua ajattelematta koittaa ollla.

Vastaa aiheeseen: riittämättömyys.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top