Siirry sisältöön
Onko niin?

Onko niin että noissa rikkaissa ja hienoissa perheissä elämä on lähes täydellistä? Yhdessäkin perheessä kanssani samanikäinen tyttö on saanut puolen vuoden sisällä: jopon, järjestelmäkameran ja s5…
Onko noissa perheissä, joilla on varaa tuollaisia ostaa elämä loistokasta muutenkin? Perhesuhteet, vanhempien & lasten yhteinen laatu aika?

Riipuvain3n

Pelaa GTA V siitä saat vastauksen aika selvänä

Azzie

Ensinnäkin, en ymmärrä, mitä tekemistä GTA:lla on asian kanssa, mutta ehkä se olen vain minä.

Sitten asiaan. Kaiketi se riippuu ihmisistä, eikä sillä välttämättä ole mitään tekemistä varallisuuden kanssa. Niin köyhässä kuin rikkaassakin perheessä perheenjäsenet ovat mahdollisesti todella läheisiä ja heillä on upeaa laatuaikaa yhdessä, tai sitten juuri päinvastoin. Harvemmin sillä on mitään tekemistä varallisuuden kanssa. Tietysti rikkaassa perheessä on se, että mikäli asiat eivät mene kovin hyvin, vanhemmat saattavat yrittää ostaa lasten rakkauden tavaroilla. Asia, johon köyhillä perheillä ei yksinkertaisesti ehkä ole varaa. Mutta kaikki on kiinni ihmisistä, joten tässä asiassa ei voi oikein yleistää.

Nimetön

raha ei tee onneliseksi eikä tarvi olla rikas että voi olla jonkun kaveri

Auttakaa

Minä tulen aika rikkaasta perheestä että rahaa on mutta ei nyt loputtomiin.
Ja ei rikas perhe ei takaa onnea.
Meidän perheessä asiat on ihan hyvin ja on yhteistä laatu aikaa. Raha ei vaikuta tähän millään lailla.
Minulla on myös ahdistusta, itsetuhoisuutta, masennusta, syömishäiriöitä ja asiaa vaan pahentaa se että en voi kertoa kavereilleni, sillä jotkut luulee tätä vai huomionhauksi vaikka pyydän vain apua, sillä sitten kuulee kommentteja: ”Sillä on rahaa ja perhe ei sillä voi olla mikään huonosti”, ”Huomionhakua vaan” yms kommentteja.
Ei tässä raha mitenkään vaikuta siihen jos on sairas mieli:( En tiedä viittaako tämä vastaus ihan siihen mitö hait, mutta toivon että rikasta perhettä ei yhdistetä onneen :)

Samppa

Nimimerkille Auttakaa.

Toivon että perheessäsi suhteet ovat laadultaan sen verran hyviä, että voit ottaa mainitsemasi ongelmat puheeksi ja käsitellä niitä turvallisesti.
Kaveriesi reaktioista voin olla vain pahoillani, sillä tuollaisten asioiden kertominen vaatii paljon rohkeutta. Yritä keskustella kavereidesi kanssa asioistasi edelleen. Olen varma että löydät ystäväpiiristäsi jonkun joka kuuntelee.

Life is ****

Mä oon rikkaasta perheestä ja se on ihan p***** tai no riippuu keltä kysyt luulin kun ekankerran kuulin että olen rikkaasta perheestä että jes mutta kun sana levis mua alettiin kiusaa ja tajusin että mulla ei ole ystäviä kaikki alko itkee multa rahaa ja se on aika pas*** jos joku on rikkaasta perheestä ja se on sosiaalinen niin onnea täydelliseen elämään

bower

Se on kyllä totta, että raha ei tuo onnellisuutta. Kyllähän rikkaissakin perheissä saattaa olla kaikki päin mäntyä, mutta sitä ei ehkä haluta vaan myöntää. Voi olla myös kulissia vaan se rikkaus, että näyttävät ulospäin heidän elämänsä olevan täydellistä peitellen sillä totuutta.

rikkaus

Hei!
Itse olen tullut rikkaasta perheestä ja sain minäkin lapsena esim. uudet puhelimet ja merkki vaatteita mutta, nykyään mietittynä en ollisi tarvinnut sitä kaikkea. Isovanhemmillani oli asunto kroatiassa ja meillä oli iso omakotitalo asunto. Ainut asia mistä olin kiitollinen sain, opiskelijana hyvin rahaa vanhemmiltani. Minulla ei ikinä ollut pulaa rahasta mutta, kyllä silti aina välillä mietin että, kaikkea sitä en oisi välttämättä tarvinnut. Rikkaus voi olla kivaa mutta, minulla on aivan erilaiset arvot elämästä nykyään.

Vastaa aiheeseen: ”rikkaat ja hienot perheet & niiden lapset”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top