Siirry sisältöön
ainokainen

Okei. Ongelma on tää:

Mä ja mun poikaystävä ollaan nyt oltu yhdessä vähän vajaa 3kk. Se on tosi mukava tyyppi ja kohtelias ja hyvä suutelee =D Tykkään viettää aikaa sen kanssa.
Mut meil on tämmöne pikkune ongelma, me ollaan täysin erilaisia. Mulla oli nyt peruskoulun jälkee KA yli ysin, oon tämmöne kiltti tyttö, en polta ja juon harvoin bileissä. Tää mun poikaystävä onki sit vähä eri tapaus. Kävi kymppiluokan ja haki silti joustavalla amiksee, sillä o niksat (on tosin lopettamassa jee!) ja se juo montaki kertaa viikossa joskus.

Täs viikko takaperin se sit kännipäissään teki yhen tosipahan jutun, ja lähti kaverinsa kyytii autoo. Kumpiki alaikäsiä ja päissää,,,, eivät onneks loukkaantuneet tai loukanneet muita mutta kuitenki. Pakenivat poliisia ja ajoivat hyvin ylinopeutta. Pahimmassa tapauksessa tosta kaikesta olis voinu saada linnaa, onneks ei ollu mun jätkä kuitenkaa ratissa. Mukana oli silti….

Mua vituttaa toi tapahtuma niiiin paljon! Ei olla tässä nyt ehitty jutella siitä ku ei olla ehitty nähä kys. tapahtuma jälkee ku se o ollu reissussa, enkä tiiä mitä teen. Mun teki yhessä vaiheessa niin mieli jättää se mut en sit oikee tekstarilla kehannu =D Oon niin vihane ja suuttunu ja pettyny siihe! Ja toisaalta tykkään tästä pojasta. Paljon.

Auttakaa mitä mä teen? =D

Arttu – Verkkari

Hei!

Olipa hyvä että otit asian puheeksi.

Tähän asiaan kannattaa perehtyä syvästi. Voisit ottaa asian puheeksi poikaystäväsi kanssa tai jos se tuntuu liian haastavalta, niin sitten voisit puhua vanhemmillesi tai jollekkin muulle luotettavalle aikuiselle.

Jos noin kovasti pidät ko. pojasta, suosittelen että näkisitte kerran tai pari viikossa ja puhuisit hänelle. Hän varmasti ymmärtää tunteesi.

Toivotan onnea asian kanssa! :)

J3H

Naisilla/tytöillä on aina ollut jokin heikko kohta pahoille pojille, koska he uskovat, että he pystyvät muuttamaan nämä pahat pojat kilteiksi.. Aika laimeaa, eikö?

Se, että sinun keskiarvo on yli ysin ei tee sinusta sen parempaa ihmistä, kuin tämä sinun poikaystäväsi, joka ”juhlii useita kertoja viikolla”. Joten älä edes vertaile toisianne tuolla tavalla.

Jos sinusta tuntuu jotenkin jännittävältä, kun sinun poikaystäväsi nauttii elämästä täysillä sillä välin kun sinä pelkäät kotona opiskellen, niin toivotan teille onnea jatkoon. Jos sinä et taas jaksa pelätä hänen puolesta, ja uskot eroavaisuuksien olevan liikaa, ehdotan päästämään irti. Se saattaa tuntua vaikelta ja pelottavalta, mutta ystävien tuealla sinä selviät, ja pian tajuat tehneesi oikean ratkaisun.

Minä luotan siihen, että tiedät mitä tehdä, koska sinullahan on yli ysin keskiarvo…

Vastaa aiheeseen: Rikolline poikaystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top