Siirry sisältöön
Christina

Hei,

Minulla on poikaystävä ja hän on jo pyytänyt eksiä , en ole hyväksynyt koska minulla ei ole rintoja , onko niitten pakko olla isot ennen kuin voi harrastaaa? Ku mua vähän nolottaa mennä sänkyyn ku ei oo ees rintoja … Pliis Helppii

jaa

ei tarvi

Noniin

Eiköhän se päälleppäin näe.sitä paitsi, mua eii ainakaan haittais pienetkään rinnat, joten pelko pois. mutta jos et halua niin et halua ja ei poika sitä päätä. totta kai olis jees jos siihen vastais melko hienovaraisesti kieltävästi koska vois luulla että siitä pojastaki on noloa jos vastaus on kieltävä. mutta jos todella haluat, niin sano sille et ”ei kai haittaa” tai jtn, niin ainakin saat rehellisen vastauksen.

Njaa a

Oon varmaa ainoo poika kenen mielest pienet tissist on söpöi :3 ei mua aianakaa haittais,go for it!

kalle

oon itekki sitä mieltä että pienet rinnat on söpöjä. Itteeni ainaki pelottas jos tytöl ois kauheen suuret rinnat, sellaset tyylii murskais. :D

Nimetön

Vaikutat aika nuorelta tekstisi perusteella. Seksi on kahden ihmisen välinen, luottamuksellinen suhde ja sitä kannattaa odottaa kunnes on hyvä olla, ei vaan tehdä kaikkea koska painostetaan.
Lisäksi ehkäisy, taudit ja raskaus on ”kivoja” juttuja varsinkin jos on roimasti alaikäinen ja pitää selitellä vanhemmille.

Nimetön

Ei tarvii

Vastaa aiheeseen: Rinnat?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top