Siirry sisältöön
hölmö

hidastuuko tai ’vaikeutuuko’ rintojen kasvu kun pidän joka päivä tiukkoja rintsikoita (semmosia push-up) ja nukun aina ne päällä? kun tuntuu että yli vuoteen mun rinnat ei oo kasvanu yhtää.

ja loppuuko rintojen kasvu ku pituuskasvu loppuu? ku meen vasta kasille ja mun pituuskasvu on loppunu, mut haluun todellaki et nää tissit vielä kasvaa, ni loppuuko rintojen kasvu ku pituuskasvuki loppuu? (: kiitos.

hjkl

een tiedä että loppuuko kasvu mutta ainakin ei kantsis käyttää liian pieniä rintsikoita. Ja ei sun ainakaan ne päällä kannata nukkua, ota yöksi pois :D

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Älä huoli, rintojen kasvu jatkuu vielä pitkään vaikka pituuskasvu onkin jo ohi! Rintojen kasvu tuskin hidastuu tuon takia. Rintsikoiden täytyy olla tukevat, muttei ne saisi olla liian tiukat. Ainakin kotipaikkakunnallani on rintaliivikauppoja, joissa voidaan katsoa varmasti oikea koko. Jotkut pitävät yölläkin rintsikoita, useimmat eivät. Ehdottaisin, että jos haluat välttämättä pitää, osta erikseen ”yöliivit”, esimerkiksi jotkut missä ei ole kaaritukea.

Älä stressaa liikaa rinnoistasi, olet varmasti todella kaunis nuori tyttö! :) Ole ylpeä itsestäsi ja kropastasi sellaisena kuin se on! :)

-Sartsu

Nimetön

Kato itteäsi peilistä. Älä mieti kuinka ruma muka oot, kato vaan.
Näät kauniin ja persoonallisen ihmisen ja toivon että kaikki tajuaisi sen että kaikki on omalla tavallaan kauniita ja persoonallisia :)
Jos itse hyväksyt itsesi, vikoineen ja hyvine puolineen, se on kaikkein tärkein asia ja silloin yleensä lopettaa välittämisen mitä muut ajattelee susta.

Koita vielä puhua äidillesi ja mahdollisesti esim. kavereillesi tai terkalle jne.? Tai jos sulla on vaikka sisko niin hänelle.
Erikokoiset rinnat on ihan normaali asia (toki että kaikilla ei ole ihan kauhean suuria eroja) koska kukaan ihminen ei ole symmetrinen. Mulla esimerkiksi on vähän erikokoiset silmät ja toisilla voi olla vaikka erikokoiset sormet/kädet/jalat/mitkä vaan!
Asian saa hoidettua esim. erikokoisilla toppauksilla tai pysyvästi ne saa korjattua leikkauksella sitten myöhemmin, mutta voi käydä myös niin että ne kasvaa vielä samankokoisiksi.

Oot kaunis ihminen eikä pieni epäsymmetrisyys mitä varmasti löytyy kaikilta eri muodoissa, määritä kuka sä olet! Siunausta ja tsemppiä, kyllä se siitä! :)

Patricia

Ei ole lainkaan tavatonta, ettei menkat ole alkaneet 14-vuotiaana – jotkut odottavat kuukautisiaan jopa seitsemäntoista vuotiaaksi asti. Kuvailusi perusteella rintojesi kehitys on käynnistys, joten en itse näe huoleen. Noista paidoista en osaa kylmiltäni sanoa mitään, mutta netistä saattaa löytyä vinkkejä. Tai kysy vaikka siskolta tai äidiltä, jos se on helpompaa. Tuskin ne sua syö, jos sä kysyt.

Toivottavasti tästä oli jonkun verran apua sulle :)

Vastaa aiheeseen: rinnat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top