Siirry sisältöön
Peloissaan

Onko normaalia, että toinen rintani on huomattavasti toista isompi? :/ Oon 15-vuotta ja mua hävettää mennä kavereiden kanssa rannalle jne. koska mun toinen rinta on isompi kuin toinen, en saa sitä 100% peitettyä mitenkään… Poikaystäväni sanoo ettei näe rinnoissani mitään hävettävää, mutta hänhän nyt pitääkin minua täydellisenä, hänestä ei ole apua. Äidin kanssa olen yrittänyt keskustella, mutta hän ei suostu kuuntelemaan… Isälle en halua avautua tästä aiheesta, ymmärrätte kai miksi?
Siis oikeasti, auttakaa!!! Mitä pitäis tehdä? :'(

Nimetön

Kato itteäsi peilistä. Älä mieti kuinka ruma muka oot, kato vaan.
Näät kauniin ja persoonallisen ihmisen ja toivon että kaikki tajuaisi sen että kaikki on omalla tavallaan kauniita ja persoonallisia :)
Jos itse hyväksyt itsesi, vikoineen ja hyvine puolineen, se on kaikkein tärkein asia ja silloin yleensä lopettaa välittämisen mitä muut ajattelee susta.

Koita vielä puhua äidillesi ja mahdollisesti esim. kavereillesi tai terkalle jne.? Tai jos sulla on vaikka sisko niin hänelle.
Erikokoiset rinnat on ihan normaali asia (toki että kaikilla ei ole ihan kauhean suuria eroja) koska kukaan ihminen ei ole symmetrinen. Mulla esimerkiksi on vähän erikokoiset silmät ja toisilla voi olla vaikka erikokoiset sormet/kädet/jalat/mitkä vaan!
Asian saa hoidettua esim. erikokoisilla toppauksilla tai pysyvästi ne saa korjattua leikkauksella sitten myöhemmin, mutta voi käydä myös niin että ne kasvaa vielä samankokoisiksi.

Oot kaunis ihminen eikä pieni epäsymmetrisyys mitä varmasti löytyy kaikilta eri muodoissa, määritä kuka sä olet! Siunausta ja tsemppiä, kyllä se siitä! :)

Vastaa aiheeseen: Rinnat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top