Siirry sisältöön
ratsastus on elämä

Hei! Olen 11 vuotias eli olen 5-luokalla minä olen salaa käynyt Lindexistä ostamassa 65aa kokoiset rintsikat ne ovat minun mielestä mukavan tuntuiset ja haluaisin käyttää niitä niin että äitinikin olisi tietoinen asiasta ettei tarvisi sitä piilotella kaikilla muilla kavereillani on kanssa rintsikat ja kannustivat minuakin ostamaan mutta miten voisin äidilleni asiasta kertoa että minulla on jo rintsikat minulle ostettiin joskus 2-vuotta sitten toppirintsikat mutta minun mielestäni ne ovat hyvin epä mukavat joten uttakaa miten kertoisin äidilleni asiasta???!!!

Kokenut

Hei. Muistan itsekin kun joskus kamppailin tuon asian kanssa että miten kertoa tuon asian äidilleni. Suosittele että pyydät äitisi sellaiseen paikkaan missä saatte jutella kahden kesken ja rauhassa. Kerrot asian ja äitisi varmasti ymmärtää sillä jokainen nainen on jossakin vaiheessa elämää ollut samassa tilanteessa. Voitte äitisi kanssa sen jälkeen lähteä yhdessä vaikka rintsikka ostoksille:)

13v tyttö :)

Mullakin oli sillon vaikeeta sanoo mun äidille, että haluun rintsikat, koska jostain syystä häpesin sitä. :D Nyt jälkikäteen tosiaan vaan naurattaa se, että en ensin sanont ihan suoraan, koska ainakin mun äiti ymmärsi sen todella hyvin ja seuraavana päivänä käytiin yhessä ostamassa. :) Ja rintsikat ovat ihan normaalit jutut ja jos sun äitikin käyttää niin oon varma, että se ymmärtää. Kannattaa vaan rohkeesti kysyä vaikka näin: ” Äiti, voidaanko me käydä ostamassa mulle rintsikat?”

Vastaa aiheeseen: rintaikat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top