Siirry sisältöön
Niiskuneiti

Mun kuppikoko on jotain 70A ja haluisin ostaa rintaliivit, koska koen sen tarpeelliseksi. En kuitenkaan halua kysyä äitiä mukaan ostoksille, joten onks se noloa mennä yksin isoon kauppakeskukseen ostamaan rintaliivejä?? Pelkään et jotkut tuijottaa mua kun oon yksin rintaliiviostastoilla..

Tyttö010💋

Ei oo noloo!! Se on ihan normaali asia ja 101% varmasti kukaan ei tuijota sinua❤️
Ihan sama menetkö yksin kauppaan ostamaan siteitä,rintsikoit, kondomeja, pikkuhousunsuojia jne yms☺️ kukaan ei mieti miks ihmeessä🫶🏼

Teepussi

Mul on ihan sama tilanne!! Mun kuppiko on suunilleen 75b eikä mulla oo vieläkään rintsikoita…

O [nimimerkki muutettu]

Meen ite aina ostaa yksin rintaliivejä. Ei siinä mun mielest mitää noloo ole

15/08 tyttö

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Moii Niiskuneiti!!
Ei kukaan sinua katso jos olet rintaliiviosastolla. Eikä ole noloa käydä isossa kauppakeskuksessa ostamassa rintaliivejä.
Joten sinne vaan katsomaan ja ostamaan rintaliivejä!!
Tsemppiä ❤️❤️❤️❤️!!
Hyvää kesää kaikille 🌺💐💚 🌴

A lantti [nimimerkki muutettu]

Helou:) Ei ole! Ei kannata miettiä sitä että joku toivottaa, koska vaikka mitä ostaisit tai vaikka et ostaisi mitään niin silti joku aina katsoo. Itse menisin yksin, mutta jos vaan siltä tuntuu niin ota äiti matkaan, hänkin on joskus rintaliivit ostanut:)

?

Ei oo mitenkään noloo mennä yksin

Neutraali

Ei siellä kukaan kattele, kun kaikki miettii, kuinka löytää jotku kivat ilman, että kukaan tulee kyselee. Tosin suosittelen, jos ei äitiä, nii vaikka myyjää (hyvi kokemuksia, suosittelen 110%) auttamaan. Ne on koulutettu siihen hommaan, ja heillä on kokemusta. Tälleen vielä viimeseks, Sokokselta löytyy ihan ok verran, tavarataloissa on vähän outoja merkkejä, ja osaa myydään kokoina xxs-xxl. jne. Kannattaa käydä ees kattoo alusvaatekaupasta, siinä ei oo mitään pahaa, ja myyjät on vielä enemmän eksperttejä.

Ei kukaan siellä tuijota, on ihan normaalia ostaa liivit! Mä ite oon kans 70/A, ja käytän topattuja toppeja/urheiluliivejä arjessa aika paljon. Sen lisäks mulla on myös ihan normi rintsikat joita käytän välillä, ei siinä oo hirveästi eroa.
Jos et halua äitiä mukaan, etkä halua mennä yksin ota joku kaveri yms mukaan! Ketään ei oikeesti kiinnosta mitä teet, muistatko ite tarkasti jotakuta joka olisi ollut samoilla asioilla? Et varmaan. Joten uskalla vaan, kyllä sä pystyt siihen! Joko äidin tai kaverin kanssa tai ilman!

Sukka

Oon ite kärsiny samoista ajatuksista mut oon lähiaikoina tajunnu et eihän siinä oo mitää noloa ja sehä on iha normaali asia ostaa rintaliivejä. Ja jos joku nyt tuijottaa sua kun oot yksin ostamassa niitä nii älä välitä, ei sun ostokset vaikuta niiden elämään mitenkään

Verkk@ri

Moi!

Hienoa, että kirjoitit meille.

Rintaliivien osto on varmasti jännittävää, varsinkin kun on kyseessä ensimmäinen kerta. Rintaliivien osto on kuitenkin tosi normaalia asia ja jokaiselle nuorelle naiselle pakollinen asia.

Ei kannata pelätä, että ketään tuijottaa tai tarkkailee rintaliiviosastoilla. Yleensä näillä osastoilla olevat ovat samoissa merkeissä siellä, kuin sinäkin. Ostoksien aikana kuuntele vaikka kuulokkeista hyvää musiikkia, niin se voisi sulkea ulkomaailmaa hieman pois :)

Tsemppiä ostoksille, pärjäät varmasti!

gold rose

ei todellakaan oo noloo itekki meen yleensä yksin tai kavereitten kaa

Niiskuneiti

Kiitos paljonn kaikista vinkeistä ja muista vastauksista!!

Hyvää kesälomaa kaikille🩷💐

Vastaa aiheeseen: Rintaliivien ostaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top