Siirry sisältöön
Huoh

Oon käyttäny liivejä jo useamman vuoden ja rinnat on isommat ku mun äidillä. Nyt on kumminki ongelma et aiemmi löysin kivan näkösiä liivejä kaupasta ”lasten puolelta” nii nyt ku pitäs tukee enemmän en löydä kivoja ollenkaa. Ennen oli siis kivan värisiä yms. mut ne jotka tukee ei tunnu mukavilta eikä myöskään näytä kivoilta. Myönnän et yks syy sille miks suostuin niitä käyttämään oli se et näytti kivalta. En haluu kasvaa aikuiseks. :(

☺️

Oisko bikinien yläosat hyvät? Mun äiti käyttää niitä ainakin

tuleva muusikko

moi! en mäkään haluu olla aikuinen, mut en ookaan tulevaisuudesta varma niin:/
ite ajattelen et mustat tai valkoset rintaliivit ois hyvän väriset tai riippuen minkä värinen paita ja näkyykö läpi. koska en mielellään haluu että näkyisi et käytän rintsikoita(en tiiä miks).
mutta se voi olla vaikeeta löytää hyvänäkösiä, en tiiä et mitä sä ajattelet mit ite ajattelen et ne vaan tukee ei muuta.

ja jos joku voi kertoo minkä takia te haluatte et ne on värikkäitä. ymmärrän siis jos paita on saman värinen. ja mitä te mietitte kun ne rintsikat näkyy paidan läpi? Onks se teiän mielestä ihan normi juttu ja jos joku poika käy täällä niin kertokaa mulle mitä ajattelette tai ette mitään.

kyllä sä sopivat löydät ja ajankanssa sä totut niihin vielä.😁

joo ei mitään bikinien yläosia ainakaa, hiostaa ei hengitä yhtää eikä todellakaa oo tarkotettu käytettäväks monta tuntia joka päivä. voithan ostaa jotku urheiluliivit jotka tukee? ja jos haluut ettei sitä näe et sulla on rintsikat nii jotku perus mustat, valkoset tai ruskehtavat vaa

Epäluova henkilöä

Moi!
Mä oon sunkaa ihan samaa mieltä että rintaliivit on aika tylsän näköisiä mutta jos se ongelma on se että ne on tylsän värisiä niin entä jos ostaisit valkoiset liivit ja tekisit tie-dye tavalla? Tai muuten voit vaikka ettii etsystä jotkut(samaan aikaan sä autat niitä jotka tekee niitä)

Tuleva muusikko mä itse tykkään värikkäistä rintsikoissa koska ne näyttää mielestäni hyvältä. Se on kyllä ihan normaalia käyttää värikkäitä rintsikoita koska sehän on ihan sama käyttääkö nyt niitä valkoisia tai niitä kirjavia jotka löydät sieltä kaapista niin kauan kunhan ne tuntuu hyvältä.
Hyvää juhannusta!

Huoh

Kiitti vastauksista. Teki mieli avautuu. Tulevalle muusikolle vastaus liivien värikkyyteen niin ne näyttää mun mielestä kivalta ja tulee itelle parempi mieli. Ei tunnu niin aikuiselta. Eikä ne sen paidan läpi näy ellei se oo ihan ohut tai valkone ja valkosia paitoja ei mulla tuu käytettyy.

Vastaa aiheeseen: Rintaliivit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top