Siirry sisältöön
12v tyyppä

Oon siis 12v tyttö ja melkein kaikilla mun luokkalaisilla kavereilla on alkanut rinnat jo kasvamaan ja mulla ei juuri yhtään. Onko normaalii? Pitääkö huolestuu? Milloin teillä alkoi rinnat kasvaa?

Sit melkein kaikki mun luokkalaiset tytöt käyttää rintsikoita tai jotain liivei/toppei mitä lie nyt onkaan niin aloin miettii pitääkö munkin vaikka en koe sitä tarpeelliseksi. Milloin te aloitte käyttää jotain tollaisia? Haluun tietää.

s [Nimimerkki muutettu]

Moii
En oo mikään ammattilainen tai mitää mut kaikilla ihmisillä alkaa murrosikä eri vaiheissa ja ittellä alko rinnat kasvamaan joskus 5lk ja alotin käyttää rintsikoita joskus 5-6lk ja ennen sitä mulla oli sellasia pikku toppeja mut kenenkään ei tarvitse käyttää rintsikoita ellei halua tai koe sitä tarpeelliseksi! Ja ei mun mielestä kuulista huolestuttavalta että rinnat ei vielä kasva sulla on vielä aikaa eikä sitä tarvitse hävetä että rinnat ei kasva. Ihmiset on erilaisia, murrosikä alkaa eri aikoihin, ihmiset rinnat on eri kokoisia ja kaikki ei käytä rintsikoita. Ei kuulosta mitenkään huolestuttavalta eikä sun tarvii käyttää rintsikoita jos et halua/koe sitä tarpeelliseksi.

Toivottavasti oli jotain hyötyä:)

Yläkoululainen

Mä halusin vaa sanoo sen että toi on täysin normaalia! Kaikilla kasvaa rinnat eri aikoihin, itellä alkoi jossain 13v paikkeilla, vaikka siitä on vaikee sanoo jotain tiettyä aikaa. Ja sun ei tarvi käyttää toppei/liivei muiden takia. Vasta silloin, kun sä itse haluat! Toivottavasti tää teksti autto sua edes vähän :))

Suonjar❤️💚💛💙

Ei hätää, kaikilla alkaa murrosikä eri aikaan, ja sen ekat vaiheet on niin ikään yksilölliset. Toisella alapään karvoitus näkyy selkeenä jo alussa ja toisella rinnat tulee ekana. Eikä haittaa, jos 12-v:nä ei oo juur mitää, kiire ei oo. Joillakin ekat merkit tulee vasta 13-vuotiaana. Mä täytän tänä vuonna 14, mut ei mun rinnat mitenkään kehuttavan isot oo.

elämää kokenut

Moi!

Sun ei todellakaan kannata olla huolissaan 12-vuotiaana tuosta. Kaikilla ne kasvaa eri aikaan ja alat käyttämään rintaliivejä kun itse koet sen tarpeelliseksi. Itse aloin käyttämään vasta noin 14-vuotiaana. Älä turhaan murehdi :)

xx

Moi! Ei mitään hätää, kaikilla alkaa murrosikä eri tahtiin, oot vasta 12 joten sulla ei oo mitään hätää. <3

🥛milkk🥛

mulla on IHAN SAMA!!!!!

EtVarmaaNääTätäEnääMutJuu

Siis mullahan alko jo meloonien kasvu 2 LUOKALLA. U know kaikilla alkaa varmast joskus, ei hätää! Kaikki koot on ok ja upeita <3 Oon seiskalla ja mun 40+ vuotias äiti käytetää aikalailla samaa kokoo. Rintsikoita käytän, tosin koen olon epämukavaks jos siin on kaarituki tai se toppaus on liian tiukka.
Mut nyt asiaan.
Ei pidä huolestuu! Se on normaalii ja ok olla ton ikäsenä vielä pienrintanen! Sanoisin et oo jopa onnekas, sillä isokokosilla on omat huonot puolet. Jos koet sillee ettet haluu liivejä tai mitään muuta käyttää, ei oo pakko!! U know se on trendi jossa olla ilman liivejä, joten go girl!! Oot upee tollasena 🩷🌸

12v girl

Itellä alko joskus 2-3 lk ja käyyän topattuja toppeja ja sellasii aika pienii rintsikoita… ja mentiin ostaa mun ekat sellaset ns kunnon rinsikat (jos toppei ei lasketa) joskus kesäloman alussa!

Mutta ei oo mitään outoo! Tee, miten susta tuntuu parhaalta!❤️❤️ Oot täydellinen!<3

12v tyttö

Hei! Mun rinnat alko kasvaa 3lk alussa. 5lk alussa ne alko kasvaa kunnolla. Mulla ei oo suurina rintoja, mut tilattiin just tänään mulle ekat topit, kun tuntuu siltä että sellaisia tartteen.

Hieman epävarma tyttö

Moi! Mua ahdistaa, kun en vaan uskalla ottaa puheeksi rintsikoiden ostamista…
Siis oon 5 lk ja mun rinnat on nyt viime aikoina alkanu kasvaa sillee kunnolla. Mun bestiksellä on jo isot rinnat ja ihailen niitä, mut ollaan oltu kamun kaa aina aika arkoja juttelee tollasista, niin en viitti ottaa rintoja puheeksi. Siis musta tuntuu, että kohta vois olla oikee aika ostaa ekat kunnon rintsikat (käytän nyt toppeja) mut en oikeesti uskalla puhuu siitä mun äitin kanssa vaikka se on kyl aika ymmärtäväinen.
Onks vinkkejä, miten aloittaisin keskustelun niistä rintsikoista mun äidin kaa?

Vastaa aiheeseen: Rintojen kasvu ja rintsikoiden käyttö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top