Siirry sisältöön
Pannukakku🦧

Siis käytättekste push up rintsikkoita, jotta teidän rinnat näyttäisi isommilta? Onks teil pienet vai isot rinnat? Minkä kokoiset on pienet? Ja miten ne voi saada kasvamaan?

Miumau

Moi! Mulla on pienet rinnat, ja oon niistä epävarma. Olen 16 eikä pitkään aikaan ole tapahtunut muutoksia kehossani, pidän hyvin mahdollisena etteivät rintani juurikaan kasva enää. Joten olen pyrkinyt elämään niiden kanssa.
Kysyit, että miten rinnat voi saada kasvamaan. Vastaus on melko yksinkertainen, ei mitenkään. Ei ole mitään mystistä taikajuomaa, jolla ne saisi kasvamaan. Toki jos esimerkiksi 18 vuotiaana murrosikä ei ole alkanut ollenkaan, voidaan aloittaa hormoonihoidot, jolloin rintojenkin kasvu voisi edistyä. Mutta luulen että tapauksessasi ei ole kyse tällaisesta tilanteesta. Niin, ja aikuisena on mahdollista hankkia implantteja, jos pienet rinnat tuntuvat liian isolta ongelmalta.
En käytä push up -liivejä, mutta kyllä jossain kohtaa tuntui helpottavalta käyttää mitä tahansa liivejä. Tuntui että kuului enemmän joukkoon plus rinnat näytti minulle kivemmilta.
Sanat pieni ja suuri ovat suhteellisia. Ei ole tarkkaa määritelmää sille, millaisia ovat pienet rinnat ja millaisia suuret. Sanoisin että yleisesti a-kupit tai alle määritellään pieniksi rinnoiksi ja ehkä d-kupista eteenpäin voi joskus olla iso. Mutta nämä todella ovat suhteellisia.
Kaikki rinnat ovat yhtä arvokkaita. Ymmärrän todella rintoihin liittyviä epävarmuuksia, mutta loppujen lopuksi ne ovat vain osa kehoamme 🫶

Tyttö010💋

Moii kaikkii!!

Itse olen 65/010
Nii tota ömm mulla on iha ok kokoset rinnat en oo mitannut🐵
En käytä vielä rintsikoita(käytän urheilu liivei)

En ole vrm minkäkokoiset ovat pienet rinnat😅 kaikki ovat sopivia❤️
Idk rintojen kasvusta

Spageli✨

en käytä push up rintsikoita, koska en vaa haluu käyttää niitä :) mul on silleen suht pienet rinnat ja en tiiä oikein mitään muuta tapaa kasvattaa rintoja ku saada enemmän painoa ja tekemäl jotain harjoituksii

kaikkien vara isosisko

Hei ihan valid ajatus tuo.
Ymmärrän jos se vähän tuntuu epävarmuudelle oikealta alueelta jos rinnat on pienet. Kannattaa muistaa se että jos esim alat käyttää e-pillereitä (syystä tai toisesta) sun rinnat saattaa kasvaa.
!!!MUTTA nekään ei ole siihe tarkoitukseen eikä mikään taika pilleri joka muuttaa kaiken!!!

Mulla itsellä on ollut tuo sama ongelma. Mun kuukautiset alkoi kun olin 11 ja mun rinnat oli varmaan 4 vuotta maksimissaan B kuppiin menevät koska ne oli (mun mielestä) niin pienet. Nyt vaikka siltä ei tunnu niin ne on ainakin D. Täytän seuraavaks 18 eli sullakin on tässä vielä aikaa.

Sen hyväksyminenettä ne ei välttämättä kasva vaikka toki kyllä ne saattaa kasvaa on tärkeetä sillä ne tulee olee osa sun kroppaa ellet toisin myöhemmin päätä. Tärkeintä on se että se on sun kropan osa ja hyvä just sellasena kun se on. Sun rintojen koko ei kuitenkaan määrittele sun arvoo ihmisenä. JA jos se huolettaa että se vaikuttaisi seurustelu suhteisiin niin kannattaa pitää mielessä että jos sun rintojen koko on jollekin este olla sun kanssa niin sussa ei ole vikaan, vaan se henkilö tarvitsee kunnon muistutuksen siitä miten käyttäytyä ja kohdella toisia. Silloin hänellä on kasvamisen paikka, ei sun rinnoilla <33

Hassusti mun mielestä kaikki tissit on hyviä. Oikein oivia pompottimia jokaisella koosta, muodosta tai muusta huolimatta. Kaikki tissit on kauniita<33

Vastaa aiheeseen: Rintojen koko?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top