Siirry sisältöön
Jooauttakaapliis

Oon 12v tyttö meen nyt 7lk. Mulla on tosi pienet rinnat ja oon miettinyt pitäiskö ostaa rintsikat kevyesti topatut kun mun rinnoissa on jonkin verran koko eroa. Oon myös pari kertaa joutunu kiusatuks kun mulla ei oo mitään. Joten kannattaisko mun ostaa?

samanikänen

mulla on vähän sama tilanne D: meen syksyllä seiskalle ja mulla ”ei oo mitään”. Toisaalta mä ite ainaki aattelen ettei viel tän ikäsenä tarviskaan ja et en ees haluis isoja rintoja ku mitä oon kuullu niist on vaan haittaa :D
Voithan sä toki liivit hommata (ite käytän vaa alustoppeja xD) jos haluut!

13v tyttö

Kannattaa hankkia topatut rintaliivit, niin nännit ei näy. Itse sain äidiltä tossa vähän joulun jälkeen sellaiset, joita en hetkeen halunnut pitää, koska ne suurensi rintoja vähän. Kuitenkin nyt olen tottunut niihin ja voin pitää avoimesti kaikkia paitoja, kun on nämä rintaliivit päällä.

Apua muille

Ei tuossa iässä tartte mitään rintaliivejä hankkia ilman oikeaa tarvetta tai syytä. Kyllä sen sitten tietää itse kun aika on oikea :)
Ei mitään kiirettä!

Sama!

Mulla on Vähän sama kun tuossa aiemmassa että musta tuntuu että mulla on samalla niin pienet rinnat ja samalla isot. Mua välillä mietityttää että pitäskö ostaa niinku oikeet rintsikat koska oon käyttäny tähän mennessä vaan urheilutoppeja mut sit musta tuntuu että mulla on niin pienet että ei mun vielä tarttis. (Meen siis myös seiskalle syksyllä)

Sama!

Mulla on Vähän sama kun tuossa aiemmassa, että musta tuntuu että mulla on samalla niin pienet rinnat ja samalla isot. Mua välillä mietityttää että pitäskö ostaa niinku oikeet rintsikat koska oon käyttäny tähän mennessä vaan urheilutoppeja, mut sit musta tuntuu että mulla on niin pienet että ei mun vielä tarttis. (Meen siis myös seiskalle syksyllä)

Hei

Kyllähän sä voit rintaliivit hankkia. Mitään kaarituellisia ei kannata ostaa mutta, ehkäpä jotkut urheiluliivit? Mene vaikka äitisi kanssa kauppaan ja katsokaan mitkä olisi mukavat.

Voi teitä pieniä

Meen lukioon enkä käytä rinstikoita, en ees mitään alustoppeja tai muita. Ei vaa kiinnosta.
Kyl mulla näkyy monesti nännien muoto ainaki läpi. Kaikilla on nännit sukupuolesta riippumatta joten ketä kiinnostaa??
Mul on suht pienet rinnat mut sen kokoset et ne silleen heiluu/hölskyy sillon tällön mut oon tottunu.

Erityisesti pienirintasille rinstikat on 100% turhia. En suosittele, annan arvosanaks 0/5.

13v tyttönen

Mulla on tosi pienet rinnat (ei oo melkein ollenkaa) mutta nännit näkyy melkein kaikista paidoista läpi. Käytän alustoppeja, mutta ne ei auta mitään. Rintaliivit tuntuu kuitenkin tyhmältä ku mun rinnat on tosi pienet.
Mikäköhän auttais et ei näkyis läpi?
(meen kans seiskalle syksyllä)

random

Jos susta tuntuu, että et haluais käyttää rintaliivejä, kokeile urheiluliivejä. itse käytin pitkään urheiluliivejä, siirryin vasta 8-luokan alussa rintaliiveihin.

Vastaa aiheeseen: Rintsikat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top