Siirry sisältöön
tyttö 08

Moi! Meen siis ysille syksyllä ja pointti on se että mulla ei oo vieläkään kunnon rintsikoita. Mulla on ihan kunnon rinnat jotka on arat, mutta vaan semmosia pikku harjotusliivejä. Ne ei tue ja niistä näkyy läpi. Ja mä ihan oikeesti tarvisin ne rintsikat. En esim yhtään pysty juoksemaan ilman että pidän käsillä tisseistä kiinni. On myös aika noloa vaikka liikuntatunnilla kun kaikilla muilla on oikeat rintsikat. Oon kokeillu joskus kaupassa rintsikoita ja mulla oli joku suht iso koko sopiva, en nyt tarkkaan muista mikä. Oisko ollu 80B. Ongelma on se että tähän mennessä kaikki esim harjotustopit yms on tullu äidin alotteesta mutta nyt se ei ehdota mitään. Tiiän myös että vaikka meillä on aika paljon rahaa (ulkomaanmatkoja yms) niin se ei ostais mulle kuin maks kahdet halvat liivit. En kehtaa ehdottaa sille mitään. Mitä mä voisin sanoa, ehdotuksia? Pelottaa että se sanoo esim että, et sä semmosia tarvi. Voitteko kertoa perusteluja tai omia kokemuksia aiheesta?

Mnbvcxzäölk

Mitä jos meet vaa ostaa ne ja jos sun äiti kysyy nii sanot vaa te tarvitsit niit. En usko et se niitä sulta pois kuitenkaan ottais tai suuttuis hirveesti

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Moi tyttö 08!
Minusta sinä voisit itse tehdä aloitteen äidille ja kysyä häneltä ja jos se kieltäytyy nii sinne vaa ostamaan itelle ja jos se näkee ne nii sano et tarvitset. Nii kävin ostamassa ite nii ei ainakaan vanhemmilta tarvii rahaa vaa sit oot ostanut itse.
Toivottavasti auttoi!❤️

tyttö 08

kiitos vastauksesta, mutta ongelma on ettei mulla ole rahaa, tuhlasin just kaikki.

Vastaa aiheeseen: rintsikat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top