Siirry sisältöön
Haluisin vastauksen…

Moi!Mää oon 12v tyttö,ja haluisin tietää minkä kokoset rinnat teilä on ollu,ku ootte ostanu ekat rintsikat?Mä en vaan oikeesti tiä.Mää oon sellanen,et mä en viitti kysyä äitiltä:(niin voisittekste kertoa?!Äiti on kyllä kiltti ja kiva,mut en n vaan jostain kumman syystä viiti kysyä:((

Sartsu-Verkk@ri

Moi!

Rintsikoita on kaiken kokoisia, ihan minikokoisista asti. Toiset alkavat käyttää rintsikoita jo tosi aikaisin, toiset eivät käytä aikuisinakaan. On siis täysin makuasia, milloin alat käyttämään rintsikoita. Itse en muista kuinka vanha olin, tai minkä kokoiset rinnat minulla silloin oli, mutta varmaankin silloin kun rintani alkoivat kehittymään aloitin rintsikoiden käytön. Jos haluat rintsikat, ala puhumaan niistä äitisi kanssa rohkeasti. Sehän on täysin normaali asia, ei ole mitään häpeämistä että olet nainen! :) Jos et halua suoraan kysyä, voitaisiinko sinulle ostaa rintsikat, aloita vaikka kysymällä minkä ikäinen äitisi oli kun hänellä oli ensimmäiset. Tai että milloin äitis mielestä tytön pitäisi ostaa ensimmäiset rintsikat.

-Sartsu

heppahullu

murros iässä rinnat lähtevät kehitymään niin suosittelen juttelemaan tästä äitisi kanssa ja kysymään milloin hän alkoi käyttää rintssikoita ja ei siinä ole MITÄÄN hävettävää kysyä sellaista kysy vaikka joskus kun olette saunassa kahdestaan tai muuten vain keskenään niin sinulle ei tule paineita=)) olethan sentään kasvava nainen!!”=)

Cha cha cha

Mulla taisi olla joku A75… Ostetiin liian myöhään rintsikat niin oli ehtiny rinnat revähtää :’D…

Ja menehän vaan kysymään äiteeltäs :D

:)

Myö alettiin kaverietten kanssa nyysimään vanhoja ritsikoita jo joskus ala asteella vaikka ei niitä tarvittukkaan, mut ekat rintsika mä ostin ja niitä oikeesti tarvihin vasta joskus kasin syksyllä, sillon ne oli pikkusen pienemmät mitä A kuppi oli mutta AA oli liian pieni siin sitte ajan mytä ne kasvo nyt on jo B :)

joo

Oisko ollu joskus 11 v ( murrosikä alko sillo) ja AA 75. Ny B 75. Puhu ihmeesä äitilles. Kannattaa. :) rohkeesti vaaa:)

SkyBlu<3

Ite aloin käyttää sillon kun rinnat alko kasvaa.. olen aika pieni kokoinen niin yksi mun ”kaveri” kettuilee kun käytän pienuudestani huolimatta rintsikoita. On vaan jotenkin ällö olo kun ns. Ketunnenät pullottaa paidan alta :’D en osannut muotoilla tuotakaan asiaa paremmin XD mut.

tytsy

Mulla tais olla sillon 85b, kun ekat ostettiin. Mä olin sillon jo halunnu pitkään rintsikoita, mutta se asia vaan tuntu niin nololta puhua ja mua nolotti sillon, että tarviin sellaset. Älkää kysykö miksi olin outo.

mansikkapaikka

Mä kävin ostamassa ite ekat ja sitte äiti huomas sen. Ne oli jotku aika raasut mitkä olin ite ostanu sitte äiti kävi ostamassa mulle oikeen kokoset 75A oli ekat. Olin silloin ehkä 11-12. nyt oon 18 ja käytän 75D kokosia=)

98tyttöw

No mä eka käytin yleesä vaa ”toppirintsikoit” ja urheilu liivei. Mut sit ku rupes rinnat enempi kasvaan ni kävin ostaa ja vissii ekat oli A75, nyt sit oon ain ite käyny rintsikoit ostaa ja nyt o B80. Mäkää en viittiny puhuu mitää äitille:D niija oon ny 14 ja oon käyttäny kunno rintsikoit jotai vuoden

hei lähen kä’velee

no mun ekois rintsikoissa ei ollu kuppikokoja, ne oli siis senttikoossa.. kuppikokoset rintsikat ekat oli joku 70A..

rändomi 99

mun kuppi koko on 70-75A tai jotai sinne päin. pitäs kyl ostaa uusii rintsikoit ku nykyset on kohta liian pienet

varsa

Olen saman ikäinen kun sinä, ja mulla on kuppikoko 65A.

alottaja!

eli mää oon siis tän alottaja ja kävin perjantaina ostan sitte rintsikat kokoa 65a :) kaikilla muilla luokan tytöillä oli jonkulaiset rintsikat paitsi mmula :D . Yhelläon sellanen toppimalli, yhellä seppälän kolmiolappumalli ja muilla , nyt myös mulla oikeat rintsikat :) ite en oo koskaan käyttäny toppimallia tai kolmiolappumallia vaikka on toppimalleja ollukki, mutta ne on vaan jotenki ollu ällöjä, ja on vieläki :D.

toppityttö

Mä oon 10.w ja käytän toppia. yhel meijjän luokan tyypil on ollu sellanen paita mis oli ihan sairaan iso kaula aukko ja se tissit näky :-D ja pojat tölläs

Vastaa aiheeseen: Rintsikat/rinnat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top