Siirry sisältöön
Moii

Moii siis mulla ja yhellä pojalla tuli juttuu riparilla ja mentii leirihäihi yms ja käytii pari kertaa ulkona siel mut nyt ku ollaa tultu takas oon kysyny pitäskö nåhä ja oltii sovittu yhttenä päivänä ja sillä oli jotai menoo päivällå mut oli illa kotona mut sano et ei enää tänää et huomenna ja sit olin et okeii ja sit kysyin illalla et moneltq kii se oli vaa et aa luulin et laitat viestii sitku pääset ymsss ja sillokaa ei kåyny sit se sano et sori täs on ollu vähä kaikkee ja ”lupaan et nähää” ja sit on ehottanu kaikkee et mennää leffaa ja muuta mut sit ei pysty ees näkee ja keksii ns tekosyitä noihi et miks ei kävis mut sit viestitellää melkee pöivittäi jotai snäpis ja kysyy mite menee mut entiiä se sano et se on ujo aluks ja tällee mut mitä teen vai pitäslö kysyy suoraa että haluuks oikesyi tutustuu paremmi ja miksei sulle käy ikinä et nähtäis ja mitä te nyt tekisitte!!!??

Typy

Ehkä se ei uskalla nähä riparin ulkopuolella kun ette ole nähnyt hetkeen, kantsii ihan vaa kysyy et eikai ne oo tekosyitä et sä haluisit tutustuu ja nähä jossain:) Itse olen tosi ujo että saattaisin käyttäytyä samalla tavalla😭 yritä vain olla kiltti niin kyllä se uskaltaa

THE one baddie

Moi
Luin Holly Bournen kirjan nimeltä ”Niin käy vain elokuvissa” (luen paljon kirjoi ja niistä saa aina parhaat sitaatit ja se on hyvä kirja kannattaa lukee). Siinä oli joku kohta mikä meni jotenkin tällä lailla:
”Jossain 70% kohdalla elokuvasta toinen parista mokaa, muttei ylitsepääsemättömällö tavalla. (…tekstiä…) noin 90% kohdalla ongelma ratkaistaan ja pari saa onnellisen loppunsa (…tekstiä…)
PS. Näistä erheistä päästäisiin helpommalla ohi, jos vain pari puhuisi asian läpi”.

(Tuo kohta joka alkaa ”ps.” oli se tärkein).

Joten puhu asiasta. Kysy häneltä suoraan, haluaako hän rehellisesti nähdä sinua tai/ja viettää aikaa kanssasi.
Luulisin että häneltä kyllä pari tuntia viikosta löytyisi vapaata aikaa sinulle. Toivoisin niin.

Tsemiä ja toivottavasti helpotti edes jotenkin.
Hyvää kesää ja onnea tilanteeseen.

joku tyyppi

En kyllä jaksais enää tollasta tyyppii joka keksii tekosyitä ettei voi nähä sua. Vaikka se ois kuinka kiva tyyppi vaa nii jos sitä ei oikeesti kiinnosta sillee nähä sua mut ei uskalla sanoo sitä sulle. Kannattaa vaa iha rohkeasti kysyy, sä et menetä mitään! Tai pahimmassa tapauksessa sä vaa menetät sen tyypin mut onks se sun arvosta seuraa?

Moii

Tilannepäivitys: kysyin nyt siltä suoraa ja se sano että ei haluu mitään juttuu ja et vika ei oo mussa ja jotainnn mut oon iha sekasi koska se anto nii sellasii signaaleja että tykkää musta ja haluis jotai ja siis ku se on ollu pari pv vägä dry nii sentakii kysyin ja joooo enriiå mitå miettii ku yhtäkkii ei haluukkaa mitää ja miks alkaa pleiaa jos ei oo ite vaema haluuks suhdetta vai ei nii se tekee toiselle vaa paskasyi ja sit sano että snäpis ei juttu muka lähe vaikka oon ehottanu et nåhtäis ja sano että tää ei oo se oikee juttu mut mist sen voi välttis tietää ku ei olla nähty ripari jälkee kertaakaa ja oon aluks ujo itekki mut sit puhelias ku tuntee ja oisin halunnu kattoo tän låpi ja ku sitä ei voi tietää. Mut se on eriasia jos sw ei haluu mitää vaa sit se että se sanoo et en oo vaemaa se oikee kos ei SNÄPISSÄ juttu lähe mut ei nää irl nii toi jöi vägä ärsyttäå ja en halunnu jankkaa vastaa että pitäslö nähä vaikka haluisin mut vastasin sille vaa et joo ymmärräm. Nii mitå teen!?? Ku tosta ei vois olla viel kuitenkaa varma ku oon nii erilaine ku oikeesyi tutustuu??

moii

voisko joku vastata?

Vastaa aiheeseen: RIPARIROMANSSI tytöt vastatkaa!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top