Siirry sisältöön
Stressaantunu

Nii siis oon menossa rippileirille, en usko Jumalaan eikä sellaiset asiat muutenkaan mua kauheemmin kiinnosta (ahistaa oikeastaan) mut tuntuu et riparin käyminen on se normi ja siit saa kans paljo rahaa. No mut kuitenki siis mietin moraalejani että onko ok että meen?

Ja sitten se kans että päiväripari vai sellainen jossa ollaan koko viikko? Mua ahistaa kans tosi paljon olla yötä poissa vanhemman luota, ja se olis tosi noloa jos alkaisin siellä riparilla itkemään tai jos joutuisin jättämään kesken?! Mutta mulla ei oo tällä hetkellä kauheesti kavereita ja oon aika yksinäinen. Oon kuullu siis että siellä yötä yli olevissa on ollu melkeen kaikilla tosi kivaa ja saanut paljon kavereita yms. Pelkään siis että jäisin siitä pois, mutta vielä enemmän pelkään yksin poissa kotoa olemista koko viikon ajan😩

joku-joka-haluaa-auttaa 🥺

hmm. en oo todellakaan sen ikäinen, mutta tähän ei oo kommentoitu yhtään niin mä sitte yritän. jos sua ahdistaa olla viikko pois kotoa niin voisit joka päivä viestitellä sun vanhemmille??

Mushroom <3

Moi
Jos sua ahistais olla poissa kotoo nii ehk sun pitäis mennä päiväleirille,siel on varmasti yhtä kivaa jos ei kivempaa ku yöleireillä. (usko mua nukkuminen niil on joskus todella vaikeeta) Ja jos et usko jeesukseen yms ja se asia ahistaa nii onhan myös olemassa protu leirit,jotka on rippileirien korvikkeita ja ovat sama asia vaa ilman uskontoo. Myöskää niille leireille ei kannattas mennä pelkästää rahan tai perinteiden takii sillä tärkeintä on ett sull on hauskaa ja mukava olo.

Vastaa aiheeseen: Rippileiri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top