Siirry sisältöön
Hieno nimimerkki

Joo,
Tosiaan rippileiri löhestyy. Sairastan migreeniä ja oon kauhea kotihiiri. Ollaan 2 yötä, muut päivisin.
En tajua miks oon tällanen kaikki muut painaa vaan menemään ties missä, ja mä jään kotiin nyhväämään stressissä. Oikeestaan en muuta pelkääkään, kun migreeniä. Ja koti-ikävää.

Onko apuja?

Kolmiapila

Moi! Omasta riparistani on jo pari vuotta, mutta muistan vieläkin, kuinka paljon minua jännitti. Itsekin olen aikamoinen kotihiiri.

Jännityksestä huolimatta oma riparini meni hyvin! Kokemus oli tosi kiva.

Minulla ei ole migreeniä, enkä ole aiheen asiantuntija. Aiheesta on hyvä varmasti kertoa etukäteen ohjaajalle (niinkuin luultavasti oletkin tehnyt). Ja tietysti kannattaa ottaa lääkkeitä mukaan. Loppujen lopuksi ei kuitenkaan kai voi tehdä migreenin suhteen muuta kuin toivoa parasta?

Toisin kuin migreeni, koti-ikävä on minulle erittäin tuttu asia (minulle on joskus tullut koti-ikävä jopa kotona!). Siihen ei harmillisesti ole lääkettä. Olen kuitenkin huomannut, että mitä enemmän koti-ikävää ajattelee, sitä enemmän sitä tulee. Eli ainakim minulle parhaaksi on olla ajattelematta koko asiaa ja keskittyä kivoihin juttuihin! :)

Tsemppiä riparille, toivottavasti kokemuksesta tulee sulle kiva!! <33

Poika 08

Siis mulla on myös migreeni ja ilmoitin siitä etukäteen ohjaajille, että ne anto mun lähtee kotiin kesken päivän kun sain migreenin. Kannattaa ottaa mukaan paljon kipulääkkeitä varmuuden vuoksi :)

Vastaa aiheeseen: Rippileiri+kotihiiri=?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top