Siirry sisältöön
rakastunu

Onko tää ihan normaalia?
En tykkää ruotsista aineena, koska sen ääntäminen on vaikeaa…
Mutta kun kuulen ruotsinkielisten puhetta, rakastun siihen! <3 Siis, kun kuvittelen että seurustelisin ruotsinkielisen kanssa, niin jalat lähtee alta... ^^

Onko muita samanlaisii? :D

Finlandsvensk

Tunnen ite aika monta jotka inhoo ruotsin opiskelua mutta tykkää kuunnella kun joku puhuu ruotsia.

T: suomenruotsalainen poika itä-Helsingistä

Nimetön

Aa :D Haluisin tutustuu suhun, mut tääl ei saa julkasta yhteystietoja. Ja kiva kuulla! :3 Onko mitään ideaa miten sais yhteystiedot tätä kautta toiselle, ees jotenki? :( Ylläpitäjät, saako tänne laittaa nettipelin käyttäjänimen?

MLL Ylläpito

Heippa,

me emme Nuortennetissä julkaise mitään tunnistetietoja, emme edes nettipelien tai esim. kik-mesen käyttäjänimeä. Ehkä on joku keskustelupalsta, jossa säännöt sallivat yhteystietojen julkaisun? Ymmärrän kyllä, että olisi mukava päästä tutustumaan saman kiinnostuksen omavaan/omaaviin ihmisiin, mutta turvallisuussyistä emme tosiaan julkaise tietoja, vaan mahdollistamme anonyymin jutustelun.

Mie

Hei,
Ite tykkään ruotsin opiskelusta, osaan itsekkin kohtuullisen hyvin puhua. On tosi ihana kuunnella ku joku puhuu ruotsia :) Käyn itse ruotsinkielistä lukiota ja haluaisin tulevaisuudessa olla kaksikielinen, olen siis täysin suomenkielinen.

mjoo

ite tykkään ruotsin opiskelusta koska mun asenne sitä kohtaan on positiivinen/neutraali ja se näkyy myös tietysti kokeissa ja todistuksessa, joten ruotsin opiskelu on asenteesta kiinni, jote kannattaa muuttaa asennetta nii pääset naimaan jonku ruotsalaisen

Vastaa aiheeseen: Ruotsin kieli

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top