Siirry sisältöön
Mursu

Minun ruutuajat tai oikeastaan peliajat (koska se koskee vain pelaamista) on asetettu mielestäni epäreilusti. En tunne ketään jolla olisi yhtä tiukat säännöt peliaikoihin. Viikossa saan 1.30 tuntia peliaikaa sitä voi myös hankkia lisää mutta sen hankkiminen on aika turhaa, koska ei sillä saa juuri mitään. Se minua ärsyttää eniten ettei äitini suostu edes puhumaan asiasta. Olen siis12.

Tiiän tän

Ite täytän kohta 14 ja sain vähä aikaa sitte ruutuaika sovelluksen pois joka toimi siis sillee et sit ku aika loppu nii sitten pysty enää vaan soittaa. Ja äiti tai iskä saatto laittaa lisää aikaa tai avata puhelimen. Mulla oli siis family link. Mut joo. Ei ne muakaan ja mun pikkusiskoo oikeen kuunnellu ja vaihto puheenaihetta et tiiän varmaankin aika hyvin miltä susta tuntuu. Mulla oli tosin 2 h aikaa vaikkakin aikasemmin oli toi 1,5 h niinku sullaki. Mä ainaki tunnen myös yhen perheen jolla on semmonen periaate et seiskalla saa vasta puhelimen. Siis näpåäinpuhelin on siihen asti. Mut se nyt on aika tyhmää. Tosi tyhmää oikeestaan. : D Ja mun mielestä on hyvä et kutosenki ois vielä vaikka kaikilla joku ruutuaika mut seiskalla puhelinta käytetään koulussaki ja sitä tarvii enemmä. Ite oon huomannu että nyt kun aikarajaa ei oo samalla tavalla (edelleen siis pitäs käyttää alle 3h kuitenki) nii oon alkanu oleen liikaa pihelimella. Tiedostan sen itekki ja aion vähentää sitä. Mut nii siksi on aikaraja hyvä ettei mee ihan överiksi puhelimen käyttö ;D. Tiiän et se tuntuu epäreilulta ku melki kellään muulla ei oo mut se on oikeesti sulle ihan hyvä. (mä toivon että en kuulosta joltaki äitiltä nyt toi on vaa mun kokemus. Koen että mulle oli ihan hyvä et se ruutuaika oli. 😊 )
Mullekki ehkä ois vieläki ihan hyvä ettei mee liian överiks mut yritän ite hallita nyt puhelimen käyttöö. : D. Toivottavasti et suhtaudu liian vakavasti tai sillee siihen koska sillon selviit helpommalla. Tajusin tänki ku sain sen pois koska ite oli vähä liian vakavissaan tai sillee sen suhteen. 😊 ❤️ Tsemppii koska toi on aika ärsyttävää mut on se yleensä iha hyväki :)

Vastaa aiheeseen: Ruutuajat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top